Werken in Suriname

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je werken in Suriname? Dat kan bij Teleperformance Suriname! Wij bieden de nieuwste vacatures aan voor mooie opdrachtgevers. Solliciteren? Kies de vacature die bij jou past en stuur jouw CV en motivatie op. Wil je weten waarom werken in Suriname bij Teleperformance een feest is? Lees dan snel verder!

Ben jij werkzoekende in Suriname?

Wil jij graag werken in Suriname maar ben je nog geen passende vacature tegengekomen? Hopelijk zijn wij dan een match! We hebben voldoende vacatures met veel uitdaging voor je geselecteerd. Lees verder en bekijk ons veelzijdige aanbod aan functies.

Kom je uit Nederland of België en wil je graag werken in dit prachtige Zuid-Amerikaanse land? Ook dan kun je gaan werken bij Teleperformance Suriname.

werken in suriname
tp_agent_suriname_017

Over Teleperformance

Op deze pagina kun je alles lezen over Teleperformance Suriname, de medewerkers die er werken en de nieuwste vacatures die beschikbaar zijn. Teleperformance is een wereldwijd opererend bedrijf en heeft sinds 2015 een vestiging in Suriname. Wat ooit begon als een klein kantoor boven de cambio, is nu uitgegroeid tot een organisatie met 800 medewerkers in Paramaribo. Maar onze ambitie reikt verder: we streven ernaar om te groeien naar maar liefst 1.000 medewerkers. Daarom zijn we op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde collega’s, mensen die van uitdagingen houden en proactief zijn. Mensen zoals jij.

Teleperformance Suriname beschikt momenteel over twee ruime vestigingen, één aan de Surinamestraat en één aan de Van Sommelsdijckstraat. Beide locaties bieden comfortabele flexwerkplekken, een ontspanningsruimte en stijlvolle lounges. Vanuit deze vestigingen vertegenwoordigen wij grote merken zoals Samsung, Zalando en VodafoneZiggo voor onze klanten en werkgevers.

De bagage die je bij Teleperformance meekrijgt, daar profiteer je de rest van je leven van
Nathalie
Nathalie Business Unit Manager - AHOLD
De eerste dag kreeg ik meteen een warm welkom. Dit voelt echt als een familie. Iedereen kan zichzelf zijn!
Jimmy
Jimmy Trafficer
Bij Teleperformance heb je allerlei mogelijkheden tot doorgroeien
Rachel
Rachel Coördinator Continuous Improvement

Verschillende functies

Wanneer je voor Teleperformance gaat werken in Suriname, kun je kiezen uit verschillende functies. Als customer service specialist ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten van grote opdrachtgevers. Je gaat met hen in gesprek om problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Dit doe je met een glimlach en empatisch vermogen.

Daarnaast kun je, wanneer je voor Teleperformance gaat werken in Suriname, aan de slag als corporate recruiter, management trainer, facility officer of als teamleider contactcenter. Staat jouw favoriete vacature hier niet tussen? Klik hier en bekijk ons volledige overzicht met vacatures.

Man - laptop + hoofdtelefoon
jobsite_suriname_peopleoftp_020

Gelijke kansen voor iedereen

Hoewel we een grootschalige aanpak hebben, voelt Teleperformance als een familiebedrijf. Dit komt deels door onze bedrijfscultuur, waarin gelijke kansen voor iedereen centraal staan. Bij ons hoef je geen specifieke opleiding of werkervaring te hebben. Het maakt niet uit wie je bent of wie je kent, maar welke vaardigheden je hebt en hoe je werkt. Dit geldt voor mensen op verschillende niveaus. Veel van onze collega’s zijn begonnen als klantenservice-agent en hebben zich opgewerkt naar een staffunctie, zoals in het management.

Waarom werken bij Teleperformance?

GMT_Icons_vector_October_2021-22

Fijne werkomgeving

Bij Teleperformance Suriname creëeren we graag een fijne werkomgeving voor al onze medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde werkomgeving bijdraagt aan goede resultaten. We communiceren daarom laagdrempelig met elkaar en iedereen staat voor zijn of haar collega’s klaar. We doen het namelijk samen #TP Family.

GMT_Icons_vector_October_2021-91

Geen niveau eisen

Bij Teleperformance Suriname weigeren we om te denken in hokjes. We vragen daarom niet meteen naar je diploma. We kijken daarentegen echt naar jouw vaardigheden en mogelijkheden. Bij Teleperformance Suriname kun je binnen verschillende sectoren op verschillende niveaus werken, zonder dat hier niveau eisen aan worden gesteld.

GMT_Icons_vector_October_2021-17

Diversiteit

Suriname is een land met een diversiteit aan culturen, talen en geloofsovertuigingen. Bij Teleperformance Suriname geloven we in gelijke kansen voor iedereen, ongeacht hun achtergrond. Het hebben van een bepaalde culturele of etnische achtergrond geeft je bij ons geen voor- of nadeel in het sollicitatieproces. Het gaat erom wat je kunt en wat je bijdraagt aan ons bedrijf.

GMT_Icons_vector_October_2021-53

Groeimogelijkheden

Wanneer je gaat werken bij Teleperformance Suriname begin je met een training. De ontwikkeling van ons team is voor Teleperformance Suriname een hoge prioriteit. Wij bieden daarom een legio aan groeimogelijkheden voor elke werknemer, ongeacht zijn of haar functie. Bij Teleperformance Suriname ben je namelijk nooit uitgeleerd.

GMT_Icons_vector_October_2021-87

Financiële beloning

We schakelen op hoog niveau met de klanten van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Samen zoeken jullie naar een oplossing om de klant tevreden te houden. Daar mag best iets tegenoverstaan. Bij Teleperformance Suriname zorgen we er daarom voor dat je passend beloond wordt voor jouw inzet. We waarderen je!

GMT_Icons_vector_October_2021-59

Activiteiten-vereniging

Naast al jouw werkzaamheden is er bij Teleperformance Suriname genoeg ruimte voor ontspanning. Dat doen we graag samen, om het teamgevoel te versterken. Daarom hebben we een activiteiten-vereniging in het leven geroepen. Een groep betrokken Teleperformance medewerkers organiseert leuke activiteiten voor al onze collega’s.

Werk in Suriname voor internationale bedrijven

Teleperformance Suriname heeft in de loop der jaren een prachtig klantenbestand opgebouwd. Veel mooie opdrachtgevers verlenen wij belangrijke dienstverleningen. Wanneer je gaat werken in Suriname bij Teleperformance vind je nieuwe vacatures voor grote opdrachtgevers. Een aantal van deze opdrachtgevers zijn Samsung, Zalando en Vodafone/Ziggo. Naast dat je de ervaring voor de rest van je leven meeneemt, staat werken voor deze opdrachtgevers ook nog eens super goed op jouw CV.

Onze opdrachtgevers

tp_agent_suriname_003
paramaribo (1)

Drie locaties in Paramaribo

Wanneer je voor Teleperformance gaat werken in Suriname, kun je op verschillende locaties terecht. In Paramaribo zijn er namelijk drie Teleperformance vestigingen waar jij aan de slag kunt met jouw werkzaamheden. Alle locaties zijn sfeervol ingericht en voorzien van moderne werkplekken. Dit draagt bij aan een prettige werkomgeving waarin jij samen met jouw gewaardeerde collega’s mooie resultaten neer kunt zetten.

Onze locaties

Groei jij met ons mee?

Bij Teleperformance Suriname vinden we het belangrijk dat niet alleen ons bedrijf groeit, maar ook onze medewerkers. We streven er dan ook naar om de volledige potentie uit elke werknemer te halen.

Daarom investeren we veel in de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. We bieden trainingen en opleidingsmogelijkheden aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers de vaardigheden hebben die nodig zijn om te groeien binnen ons bedrijf. Of het nu gaat om het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, het verbeteren van communicatieve vaardigheden of het leren van nieuwe technologieën, we staan klaar om onze medewerkers te ondersteunen.

Maar niet alleen wij investeren in onze medewerkers. We geloven ook dat elke medewerker zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen groei. Daarom bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om hun eigen carrièrepad uit te stippelen en hun eigen doelen te stellen. Op deze manier kunnen ze hun eigen groei en ontwikkeling vormgeven, terwijl wij hen blijven ondersteunen en begeleiden.

Start jouw carrière

Ben jij toe aan een nieuwe baan en wil je graag werken in Suriname? Solliciteer dan op onze uitdagende vacatures voor mooie werkgevers. Stuur jouw motivatie en CV op bij de vacature die op jouw lijf geschreven is en hopelijk sluit je snel aan bij de #TP Family.

CTA-3