Werk zoeken zonder diploma

Zoek jij vacatures zonder diploma? Wil jij aan het werk maar heb jij niet de beschikking over een erkend diploma? Geen probleem. Bij Teleperformance kijken we naar jouw enthousiasme, motivatie en leergierigheid. Een afgeronde opleiding en ervaring in een bepaalde branche is voor ons van ondergeschikt belang. Werken en leren zonder diploma kan dus prima bij Teleperformance. Benieuwd naar alle details en vacatures? Lees dan snel verder.

Waar kan ik werken zonder diploma

Wanneer jij geen geen diploma hebt behaald hoeft het niet onmogelijk te zijn om aan de slag te gaan. Jouw intrinsieke motivatie en enthousiasme om je in te zetten voor de samenleving vinden wij minstens zo belangrijk. Vandaar dat Teleperformance genoeg banen beschikbaar heeft gesteld waarvoor geen diploma nodig is. Keuze genoeg, dus.

We zien nog te vaak openstaande vacatures waar veel relevante werkervaring of aantoonbare vaardigheden vereist zijn. Dat vinden we tot op zekere hoogte oneerlijk. Wij geven graag iedereen de kans om te solliciteren en te starten met een nieuwe uitdaging (ongeschoold werk).

werk zoeken zonder diploma

Geen ervaring vereist

Strand jij in jouw zoektocht naar nieuw werk keer op keer op die torenhoge gevraagde ervaring? Vacatures met een onhaalbare hoeveelheid aan vereiste ervaring is voor ons geen optie. Bij Teleperformance sluiten we niemand uit en gaan we graag met je in zee. Wij kijken niet naar jouw werkervaring. Inzet, enthousiasme en motivatie is voor Teleperformance minstens zo belangrijk.

Compleet onboardingsprogramma

Zonder diploma werken bij toffe bedrijven kan dus bij Teleperformance. Maar ga je dan van start met jouw gloednieuwe functie zonder enige introductie? Nee, dat lijkt ons niet verantwoord. Daarom hebben we een compleet onboardingsprogramma voor je samengesteld waarin je intern opgeleid en startklaar wordt gemaakt voor jouw functie. Na het volgen van dit programma, waar je alles leert over Teleperformance, kun je zelfverzekerd en vol kennis beginnen aan jouw nieuwe avontuur.

Het onboardingsprogramma is ook in het leven geroepen om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met jouw nieuwe collega’s. Het teamgevoel is voor Teleperformance namelijk erg belangrijk. Join the #TPFamily en ondervind de hechte band met jouw collega’s.

Vraag het ons Talent Acquisition Team

Vind je het spannend om te beginnen met ongeschoold werk? Ben je nog wat onzeker over het ontbreken van een diploma? Dat is niet nodig, wij zien toekomst in jou! Mocht je toch wat vragen hebben over onze werkwijze, de opdrachtgevers waar je voor aan de slag gaat, de werksfeer, het salaris of allerlei andere zaken? Twijfel niet en vraag het ons Talent Acquisition Team. Zij staan elke dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij een nieuwe baan. Neem contact op met ons Talent Acquisition Team.

Man - laptop + hoofdtelefoon
diploma kun

Blijven leren is onze standaard

Bij Teleperformance ben je nooit uitgeleerd, je wordt namelijk intern opgeleid. Wist je dat onze CEO begonnen is als Customer Service Specialist? Dat tekent de doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Wanneer wij talent in je zien, gaan we er graag mee aan de slag. Blijven leren is daarom onze standaard. Niet alleen via onze interne opleidingen, maar ook gewoon in de praktijk. In feite ben je aan het werken en leren tegelijkertijd. Als onderdeel van onze opdrachtgevers en Teleperformance.

De beste vacatures zonder diploma

Teleperformance is marktleider op het gebied van customer service en daar zijn wij ontzettend trots op. We zijn in meer dan 80 landen actief en verzorgen onder andere de customer service van meer dan 700 klanten. Door ons brede aanbod aan vacatures is er altijd een functie beschikbaar die jou op het lijf geschreven is. Het grootste aanbod van klantenservice vacatures vind je hier.

Naast customer service heeft Teleperformance een commerciële afdeling, een management team, het Talent Acquisition Team, een Talent Development Team, een HR-afdeling, IT-support en nog vele andere afdelingen waar jij aan de slag kan. Benieuwd of er een afdeling bij zit waar jij aan de slag kan? Bekijk deze pagina en lees over alle afdelingen binnen Teleperformance.

MyTP Learning

We willen collega’s graag de mogelijkheid geven om zich te blijven ontwikkelen. Teleperformance heeft een learning platform waarin iedere medewerker e-learnings en workshops kan volgen. Dit ondersteunt onze collega’s bij de dagelijkse werkzaamheden en draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling. Iedere collega heeft vrije keus welke modules op dat moment bij hem/haar passen. Onderwerpen als omgaan met weerstand, feedback geven aan collega’s, timemanagement en zelfreflectie kunnen aan bod komen. Het leerplatform MyTP is voor iedere collega op maat gemaakt. Leren en werken tegelijkertijd, klinkt interessant? Sluit je aan bij onze #TPFamily

logistiek medewerker

Werken voor toffe opdrachtgevers

Werken bij Teleperformance is werken voor toonaangevende opdrachtgevers met uitdagende functies. In Suriname hebben we een hoop werkplekken voor bedrijven zoals MediaMarkt, Bol.com, Ziggo, Wehkamp en Grohe. Als customer service specialist ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je maakt dus echt deel uit van de organisatie. Naast dat werken voor grote opdrachtgevers erg leerzaam is, staat het ook nog eens goed op jouw CV. Ideaal toch? Naar welk toonaangevend bedrijf gaat jouw voorkeur uit?

logo-samsung
logo-ups
logo_wehkamp
logo-lidl
logo-albertheijn
logo_tp
logo_vodafoneziggo
diploma werken

Join the TP Family

Op dagelijkse basis werk je voor een opdrachtgever, maar je bent ook echt onderdeel van Teleperformance. Wij vinden het belangrijk dat iedere collega zich veilig voelt op de werkvloer en daar maken wij ons sterk voor. De teamgeest op de werkvloer staat hoog op onze agenda. Wij geloven er in dat een goede samenwerking binnen het team leidt tot prachtige resultaten die we later met elkaar kunnen vieren. Dat vieren doen we doormiddel van onze borrels en/of uitjes met jouw team. Hecht jij veel waarde aan een goede band met jouw collega’s? Sluit je vandaag nog aan bij de #TPFamily!

Zoek jij een leuke baan

Het ontbreken van een diploma hoeft absoluut geen diskwalificatie op de arbeidsmarkt te betekenen. In tegendeel. Bij Teleperformance hechten we veel meer waarde aan jouw enthousiasme, leergierigheid en motivatie. Wil jij daarom een vaste fulltime baan of een flexibele baan, met een goed salaris maar heb je geen afgeronde opleiding? Sluit je aan bij Teleperformance, maak gebruik van onze interne opleidingen en werk voor grote opdrachtgevers. Solliciteer direct op één van onze openstaande vacatures zonder diploma!

Man - twee handen vooruit Copy