Each interactions matters

Parttime vacatures

Parttime vacatures zijn zeer geschikt voor mensen die geen ruimte in hun week hebben voor een fulltime baan. Met een parttime baan werk je deeltijd, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere activiteiten of verplichtingen. Bij Teleperformance hebben we daarom veel parttime vacatures beschikbaar in diverse branches. Ben jij op zoek naar parttime werk? Lees er alles over op deze pagina en solliciteer vandaag nog op de parttime vacature die jou op het lijf geschreven is!

parttime vacatures part time

Verschillende diensten voor het optimale rooster

Als een vaste baan van 9:00 uur tot 17:00 uur niets voor jou is, zit je bij ons op de juiste plek! Teleperformance biedt namelijk volop nieuwe vacatures met ochtenddiensten of avonddiensten, doordeweeks of in het weekend. Vaak werken we met een roulerend schema, waarbij we natuurlijk rekening houden met jouw beschikbaarheid. Kortom: wij vragen én bieden flexibiliteit.

Waarom we zulke ruime openingstijden hanteren, vraag je je af? Omdat wij het klantcontact voor bekende merken zoals Zalando, Wehkamp en bol.com verzorgen. In veel gevallen verlenen deze opdrachtgevers zeven dagen per week service. Of klanten nu een klacht hebben, een vraag over een bestelling of twijfels over een product – jouw collega’s en jij zitten voor hen klaar.

Flexibel je werkuren inzetten

Werken bij Teleperformance is ideaal als je een druk leven hebt. Voor vaders en moeders met jonge kinderen is parttime werk zeer geschikt. Op die manier heb je naast jouw werkzaamheden nog genoeg tijd over voor de kinderen.

Ben je student, dan stelt ons flexibele werkschema je in staat om geld te verdienen tijdens je studie. Speel je in een band en ben je vaak in de avonden weg, kies dan voor werken overdag. Werkt je partner ‘s avonds? Dan kun jij jouw beschikbaarheid daarop aanpassen zodat je elkaar overdag ziet. In overleg bepalen we jouw werktijden voor jou parttime werk. Benieuwd naar alle functie eisen en direct solliciteren? Neem een kijkje tussen onze nieuwe parttime vacatures!

tp_agent_suriname_010

Je bepaalt jouw contract

Bij Teleperformance werken we met min/max-contracten. Die zijn er in allerlei combinaties, beginnend bij parttime vacatures van vanaf 32 uur en oplopend tot fulltime contracten van 36-40 uur. Er bestaan allerlei tussenvormen; jij bepaalt voor welk contract je kiest. Afhankelijk van de drukte en de bezetting werk je het minimum of maximum aantal uren van jouw contractvorm. In overleg met jou delen we vervolgens jouw werkweek in. Uiteraard krijg je op zondag en ‘s avonds na 22:00 uur méér betaald, wat leuk aan kan tikken. We maken de roosters zo ver mogelijk van tevoren, zodat je tijdig weet waar je aan toe bent.

tp_agent_suriname_004

Werk zoeken in de buurt

Teleperformance is vier decennia geleden opgezet in Frankrijk. Inmiddels zijn we marktleider binnen de customer service en is Teleperformance uitgegroeid tot een organisatie die actief is in meer dan 80 landen. Ook in Suriname hebben we al verschillende locaties geopend. Zodoende heb jij altijd een kantoor ter beschikking in jouw nabije omgeving.

Teleperformance Paramaribo

Teleperformance is een wereldwijd bedrijf met een vestiging in Suriname sinds 2015. Wat ooit begon als een klein kantoor boven de cambio, is nu uitgegroeid tot een organisatie met 800 medewerkers in Paramaribo. Onze ambitie reikt verder en we streven ernaar om te groeien naar maar liefst 1.000 medewerkers. Daarom zijn we op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde collega’s die van uitdagingen houden en proactief zijn, zoals jij.

Momenteel heeft Teleperformance Suriname twee ruime vestigingen, één aan de Surinamestraat en één aan de Van Sommelsdijckstraat. Beide locaties bieden comfortabele flexwerkplekken, een ontspanningsruimte en stijlvolle lounges. Vanuit deze vestigingen vertegenwoordigen wij grote merken zoals Samsung, Zalando en VodafoneZiggo voor onze klanten en werkgevers.

Online werken in Suriname

Wanneer werk je deeltijd

Bij een parttime baan werk je in deeltijd. Dat houdt in dat je minder dan 40 uur per week werkt. Parttime vacatures betreffen altijd vacatures waarbij je minimaal 32 uur en maximaal 36 uur werkt. Hoe deze uren verdeeld zijn ligt namelijk helemaal aan jouw behoeftes. In overleg bekijken we wanneer en hoeveel uur jij beschikbaar bent. We zoeken samen naar een passende oplossing bij een opdrachtgever die bij jou past. Op onze vacaturepagina kun je gemakkelijk filteren op het aantal uur dat jij wil werken. Selecteer parttime vacatures en kies de baan die bij jou past!

Heb je een leuke baan gevonden?

Is een parttime vacature voor jou ideaal te combineren met andere bezigheden? Wil jij graag tijd overhouden voor kinderen of een studie, maar verdien je graag wat bij? Of heb jij in jouw omgeving mensen die parttime vacatures zoeken? Leuke parttime vacatures vind je bij Teleperformance! Solliciteer direct en sluit je vandaag nog aan bij de #TPFamily!

Man - twee handen vooruit Copy