Cultuur

Op deze pagina vertellen wij jou graag meer over de Teleperformance cultuur. Zo vinden er bij Teleperformance door het jaar heen veel verschillende acties en events plaats, omdat we ervan overtuigd zijn dat deze bijdragen aan het scheppen van een hechte band binnen de TP Family.

TP Fun

Het TP Fun-team is de personeelsvereniging van Teleperformance. Het TP Fun-team bestaat uit onze eigen collega’s uit verschillende disciplines. TP Fun zorgt voor meer plezier op het werk en versteviging van de onderlinge relaties. Er worden verschillende evenementen georganiseerd waar collega’s (en soms ook hun familieleden) met elkaar in contact komen en plezier beleven. Dit kunnen evenementen op locatie zijn, zoals feesten en borrels. Maar ook aan de thuiswerk collega’s wordt gedacht. Zo zijn er bijvoorbeeld digitale bingo’s, pubquizzen, fotochallenges of sportieve activiteiten zoals een online yogales, waarbij de Teleperformance collega’s kunnen aansluiten.

TP Feest

Teleperformance organiseert jaarlijks een knallend TP Feest om alle collega’s te bedanken voor hun inzet en harde werk Het TP Feest wordt tot in de puntjes verzorgd door een evenementenbureau. Bij Teleperformance vieren we feest op mooie locaties, met een feestelijke aankleding, een toffe photobooth, goede muziek en DJ, lekkere hapjes en drankjes. En natuurlijk het allerbelangrijkste: leuke mensen!

TP-Fun
summerevent_Tekengebied 1

Summerevent

Jaarlijks wordt er in de zomer een BBQ en feest georganiseerd voor alle collega’s van Teleperformance. Dit wordt soms ook gecombineerd met een leuke sport- en speldag, waarbij de Teleperformance collega’s hun familie mee mogen nemen. Op die manier kan ook het thuisfront kennismaken met alle leuke Teleperformance collega’s. #TPFamily!

Wij werken o.a. voor:
logo_wehkamp
logo_vodafoneziggo

Contactcenter agent week

Om het dynamische werk van onze agenten extra onder de aandacht te brengen en te waarderen vieren we Contact Center Agent Week. Een hele week met leuke activiteiten, spelletjes, quiz, cadeautjes en lekker eten op alle vestigingen.

ccaw_02_Tekengebied 1
TPSTAR_Tekengebied 1

TP Star

Teleperformance heeft een eigen waarderingsprogramma; TP Star. Het programma waarin waardering centraal staat. Bij Teleperformance geloven wij erin dat waarderen niet alleen gaat over meetbare prestaties, maar dat iedereen een Star kan zijn. Er worden iedere twee maanden verschillende TP Stars verkozen. Een collega kan tot TP Star verkozen worden op basis van meetbare factoren, zoals prestatie, maar ook op basis van niet meetbare factoren. Hierbij kan je denken aan de meest enthousiaste collega, de collega met de beste ideeën voor werkprocessen, of de collega die altijd inspringt bij drukte. Als TP Star krijg je eeuwige roem, een certificaat, je wordt in het zonnetje gezet op social media (als je dat wil) en je krijgt een plekje op de ‘wall of TP Stars’. Daarnaast ontvangt de TP Star een kadootje en worden alle winnaars, per vestiging, eens per half jaar uitgenodigd om elkaar en het management van Teleperformance te ontmoeten en ervaringen te delen.

Member Get Member

Bij Teleperformance zijn we vaak op zoek naar nieuwe collega’s. En omdat onze collega’s als geen ander weten hoe het is om bij Teleperformance te werken, hebben we binnen TP een member get member (MGM) bonus. Als collega’s hun positieve ervaringen vertellen aan kennissen, ex-collega’s, vrienden, familie, sportmaatjes of misschien wel de buren en hen weten te enthousiasmeren om bij ons te komen werken, wint iedereen! De collega een bonus en de vriend of kennis een nieuwe baan!

mgm_sema_Tekengebied 1

We maken graag kennis met je

Man - laptop + hoofdtelefoon