Bedrijven in Suriname

Wil je aan de slag bij een grote diversiteit aan bedrijven in Suriname? Kom dan werken bij Teleperformance Suriname. We werken voor grote en bekende bedrijven. Daarvoor hebben we verschillende vacatures openstaan.

Man - twee handen vooruit Copy

Dienstverlenende jobs

Wil je graag komen werken bij Teleperformance, de wereldleider in customer experience management? Solliciteer op één van de vacatures en ga aan de slag bij een van de bekende bedrijven. Teleperformance draagt zorg voor het klantcontact voor grote organisaties, overheden en multinationals.

Wanneer je bij Teleperformance komt werken, vertegenwoordig je deze bekende klanten. Je beantwoordt vragen over producten en lost problemen op. Daar haal je veel voldoening uit! Je werkt bij Teleperformance binnen een contactcenter. Dat is iets anders dan een callcenter, want je hebt ook contact via social media, e-mail of chat.

Nederlandse bedrijven in Suriname

Wanneer je voor Teleperformance aan de slag gaat in Suriname, werk je voor verschillende internationale of grote Nederlandse productiebedrijven. Een greep uit de bedrijven waar je voor ingezet kan worden: Albert Heijn/Ahold, Lidl, Zalando, Samsung, Wehkamp, Ring en UPS. Deze bedrijven zijn toonaangevend in de wereld en dragen met hun diensten bij aan de economie. Zij willen met hun product aan de top blijven en daar hebben ze jouw inzet voor nodig. Wil je graag voor één van deze bedrijven werken? Lees dan verder!

Bedrijven in Suriname
logo-ups
logo-samsung
logo_wehkamp
logo-albertheijn
logo-lidl

Verschillende vacatures

Wanneer je komt werken voor Teleperformance Suriname heb je de keuze uit verschillende functies en beroepen. Er staan bijvoorbeeld diverse contactcenter en staffuncties open, maar we hebben ook regelmatige andere vacatures in petto. Bij Teleperformance Suriname vind je altijd de juiste vacature die bij je past. De verschillende functies zijn beschikbaar in fulltime en parttime dienstverbanden. Je hebt veel invloed op je eigen planning waardoor je tijd overhoudt voor familie, vrienden, hobby’s en sportactiviteiten.

tp_agent_002-510x354

Werken in Paramaribo

Teleperformance is een dynamisch bedrijf. Je hebt de mogelijkheid om op één van onze drie locaties in Paramaribo te werken. De covid-19 pandemie heeft ervoor gezorgd dat we flexibel omgaan met werkplekken. We hebben namelijk een optie tot een hybride werkmodel, waarin je een bepaalde periode naar kantoor komt en je collega’s ziet. De andere dagen mag je vanuit huis de werkzaamheden oppakken. Teleperformance Suriname geeft er de voorkeur aan om werknemers op het kantoor in Paramaribo te laten werken. Door fysiek aanwezig te zijn op ons kantoor kunnen we sneller schakelen en zijn de lijnen korter. Een bijkomend voordeel voor jou is dat het team van Teleperformance Suriname en de vestiging in Paramaribo dusdanig hecht aanvoelt, dat er een familiegevoel heerst terwijl er wel effectief en hard gewerkt wordt.

De voordelen van werken bij Teleperformance

Het is leuk om te werken bij Teleperformance Suriname. We zorgen ervoor dat de sfeer tussen jou en je collega’s goed is en dat je happy naar je werk komt. Jij bent voor ons een meerwaarde, waarvoor we jou ook willen belonen. Daarom heb je bij ons een aantal zekerheden:

 • Je staat rechtstreeks op contract bij Teleperformance
 • Goede pensioenregeling.
 • Je geniet van betaalde trainingen.
 • Geniet van acties en kortingen voor de mooie merken waarvoor we werken.
 • Flinke kortingen bij jouw lokale fitnessclub.
 • Collectieve zorgverzekering waardoor je euro’s goedkoper uit bent.
 • 22 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer vakantiedagen te verdienen.
 • 8% vakantiegeld bovenop je salaris.
 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 kilometer enkele reis) ook de openbaar vervoer kosten worden dan 100% vergoed.
 • Wanneer je een vriend, familielid of kennis introduceert bij Teleperformance kun je een aantrekkelijke bonus verdienen!

Als staffunctie lid geniet je ook nog eens van:

 • Marktconform salaris aan de hand van de ervaring die je hebt.
 • Goede pensioenregeling.
 • Een laptop en/of auto van de zaak (afhankelijk van je functie)

Naast bovenstaande lijst, geniet je van nog meer aantrekkelijke voordelen. Dit is vooral afhankelijk van het merk waarvoor je werkt. Je kunt hierover meer actuele informatie vinden in de vacature. Of vraag ernaar bij de recruiter op de pagina!

Doorgroeimogelijkheden

Bij Teleperformance hechten we veel waarde aan jouw ontwikkeling. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien in je carrière. Je krijgt feedback van je coaches en met de juiste ambitie, kun je in aanmerking komen voor het JUMP!-traject. Dit is een interne opleiding waarmee je verder kunt groeien binnen de organisatie van Teleperformance.

Waar staan we voor?

Teleperformance is al meer dan 40 jaar wereldleider in het leveren van buitengewone klantervaringen voor grote succesvolle bedrijven. De combinatie van menselijk contact en geavanceerde technologieën zorgen voor een buitengewone klantervaring. De interactie-experts creëren unieke contactmomenten door empathisch, communicatief vaardig en proactief gedrag te vertonen. Hiervoor gebruiken we een aantal kernwaarden.

tp_agent_003-510x354

Onze waarden

divers-werk

Diversiteit

De werknemers van Teleperformance kennen een grote diversiteit op het gebied van opleiding, afkomst, leeftijd en doel om te werken. Dit zien we ook terug in de werkzaamheden die je thuis of op kantoor uitvoert. Eén ding hebben wij allemaal gemeen: Bij Teleperformance werken we met passie!

statistiek-divers

Mogelijkheden

Wij willen elke dag opnieuw het verschil maken in het leven van mensen. Hier liggen veel mogelijkheden in persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de doorgroei van functie. Wij maken het verschil voor onze klanten door het juiste antwoord, op het juist kanaal en op het juiste moment te geven.

like-greatplace

Vriendschap

Veel van onze collega’s worden ook vrienden met elkaar. Dit komt omdat we bij Teleperformance naar elkaar luisteren, klaar staan voor elkaar en zorgen voor elkaar. Hierdoor ontstaan vriendschappen voor het leven.

Werken bij Teleperformance

Wil jij werken in Suriname? Solliciteer meteen!

Je kunt direct op een van de vacatures solliciteren om het verschil te maken. Groei door, ontwikkel jezelf en geniet van de gave werksfeer bij Teleperformance. Je kunt via onderstaande knop alle vacatures bekijken. Tot in Suriname!

Man - laptop + hoofdtelefoon