Vacatures Suriname

Ben jij op zoek naar vacatures in Suriname? Dan zit je hier goed. Wij zijn experts in prettige gesprekken en wat ons betreft past het vriendelijke en warme karakter van de Surinamers daar perfect bij. Vandaar dat onze wereldwijde organisatie sinds 2015 óók in Paramaribo actief is. Sterker nog, Teleperformance is in korte tijd enorm gegroeid in Suriname. Bij ons heeft iedereen, ongeacht afkomst of geslacht, gelijke kansen. Dat maakt ons één van de meest geliefde bedrijven om voor te werken.

Man - laptop + hoofdtelefoon

Wie is Teleperformance Suriname?

Op deze pagina lees je alles over Teleperformance Suriname, de mensen die er werken en de nieuwste vacatures die er openstaan. Teleperformance is een bedrijf dat wereldwijd actief is en sinds 2015 in Suriname is gevestigd. Wat begon als een klein kantoor boven de cambio is uitgegroeid tot een organisatie met momenteel 800 medewerkers in Paramaribo. Maar we zijn er nog niet: het is onze ambitie om door te groeien naar maar liefst 1.000 medewerkers. Daarvoor zijn wij op op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde collega’s. Naar mensen die van uitdagingen houden en proactief zijn. Mensen zoals jij.

Teleperformance Suriname bestaat momenteel uit twee ruime vestigingen. Onze eerste vestiging is aan de Surinamestraat en de tweede ligt aan de Van Sommelsdijckstraat. We bieden er comfortabele flexwerkplekken, een leisure room en stijlvolle loungeruimtes. Vanuit deze locaties vertegenwoordigen wij onze klanten en werkgevers – grote merken zoals Samsung, Zalando en VodafoneZiggo.

Vacatures Suriname

Iedereen heeft gelijke kansen

Ondanks onze grootse aanpak, voelt Teleperformance als een familiebedrijf. Dat komt deels door de bedrijfscultuur: bij ons heeft iedereen gelijke kansen. Je hoeft bij Teleperformance dan ook geen opleiding of werkervaring te hebben. Wij vinden het niet belangrijk wie je bent of wie je kent, maar wat je vaardigheden zijn en hoe je werkt. En dat kan op verschillende niveaus. Veel van onze collega’s die begonnen als klantenservice-agent, zijn opgeklommen naar een staffunctie, bijvoorbeeld in het management.

Teleperformance Suriname maakt deel uit van een internationaal, beursgenoteerd bedrijf. Teleperformance begon in 1978 in Frankrijk en is uitgegroeid naar meer dan 300.000 medewerkers in ruim 80 landen.

De bagage die je bij Teleperformance meekrijgt, daar profiteer je de rest van je leven van
Nathalie
Nathalie Business Unit Manager - AHOLD
De eerste dag kreeg ik meteen een warm welkom. Dit voelt echt als een familie. Iedereen kan zichzelf zijn!
Jimmy
Jimmy Trafficer
Bij Teleperformance heb je allerlei mogelijkheden tot doorgroeien
Rachel
Rachel Coördinator Continuous Improvement

Internationale of Nederlandse bedrijven

Bij Teleperformance beantwoorden wij vragen en lossen we problemen op. Dat doen we uit naam van grote, internationale en nederlandse bedrijven in verschillende sectoren. Wij houden de reputatie van deze bekende merken hoog door hun klanten een perfecte service te bieden.

Teleperformance als werkgever is veel méér dan een callcenter. Waar consumenten in het verleden naar de telefoon grepen, verwachten ze tegenwoordig op allerlei manieren contact te kunnen zoeken. Ze sturen een e-mail, een chatbericht via Facebook Messenger of een appje. Daarom verlenen wij via allerlei kanalen onze diensten. In ons jargon noemen we dat omnichannel klantcontact.

De beste ondersteuning

De klantenservice-agents vormen het kloppend hart van onze organisatie. Met hun servicegerichte instelling en hun probleemoplossend vermogen is geen uitdaging hen te groot. Ze genieten ervan om mensen te helpen en iedere interactie met positieve energie af te sluiten, of dat nu telefonisch of via een bericht is.

Om die positieve vibes vast te houden, bieden wij onze interactie-experts de beste ondersteuning. Teamleiders, managers, HR-professionals en IT-experts helpen de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog mogelijk te houden. Veel van deze stafleden zijn in het verleden zélf agents geweest, waardoor ze precies weten wat de uitdagingen en behoeften van de agents zijn. Er zijn ook professionals die onze organisatie versterken met de ervaringen die ze opdeden bij andere Surinaamse bedrijven of uit het buitenland.

Waarom zit Teleperformance in Paramaribo?

Met vestigingen wereldwijd kan Teleperformance niet alleen alle tijdzones dekken, maar ook service verlenen in honderden talen. Op die manier kunnen wij onze revolutionaire customer service aan de grootste multinationals bieden.

Onze groei is snel geweest. In 1978 werd Teleperformance in Frankrijk opgericht en inmiddels hebben wij vestigingen in meer dan 80 landen. Dat Suriname tot die landen behoort, heeft goede redenen. We sommen ze hieronder op:

 

  • Werkgelegenheid bieden
    Teleperformance is zich daarnaast bewust van de sociaal-economische impact. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een groeisector die werkgelegenheid garandeert, vormen wij een aantrekkelijk alternatief voor traditionele werkgevers als de overheid. Wij zijn here to stay en zijn er trots op dat wij honderden gezinnen een goed bestaan kunnen bieden.

 

  • Het Surinaamse potentieel ontwikkelen
    Ook op educatief gebied spelen wij een rol. Met onze TP Academy helpen wij onze kandidaten de vaardigheden en competenties op te bouwen waarmee zij een carrière op hoog niveau kunnen nastreven. Correct Nederlands spreken en zakelijk schrijven zijn enkele van de aandachtspunten voor onze medewerkers. En omdat talent zich overal ter wereld ontpopt, zien wij het als onze missie om werkzoekenden met een hoog potentieel de beste kansen te bieden. We bieden iedereen de mogelijke doorgroeimogelijkheden.

 

  • Experts in prettige gesprekken
    Zijn de locatie en de talenkennis van de Surinamers dan de hoofdredenen om een vestiging in Paramaribo Suriname te openen? Nee. Er is een veel belangrijkere reden, en die heeft te maken met de Surinaamse cultuur. De diversiteit, de openheid en de natuurlijke vriendelijkheid van de Surinamers past naadloos bij de specialiteit van Teleperformance: prettige gesprekken voeren. Want zelfs tijdens de meest efficiënte gesprekken blijft de toon vriendelijk en warm, met een oprechte interesse voor de medemens. En dat zijn waarden die veel bedrijven graag naar hun klanten uitstralen. Geen wonder dat sommige van onze opdrachtgevers verzuchten: “Waren er maar méér Surinamers op de wereld.”

Rachel

Coördinator Continuous Improvement

Nathalie

Business Unit Manager - AHOLD

Vanithy

Contact Center Manager

Jimmy Ramsoekh

Trafficer

Waarom werken bij Teleperformance?

Teleperformance groeit snel en heeft altijd wel vacatures openstaan. Dat is een luxe in tijden waarin Surinaamse bedrijven spaarzaam zijn. Maar voordat je solliciteert, wil je natuurlijk weten hoe het is om voor Teleperformance te werken. Dat ontdek je o.a. in de persoonlijke verhalen van onze werknemers. Iedere collega noemt weer andere voordelen, waardoor we de onderstaande lijst met redenen bijna oneindig kunnen uitbreiden.

GMT_Icons_vector_October_2021-18

Diversiteit

Suriname is een diverse samenleving: je vindt hier een mix van culturen, talen, kleuren en geloofsovertuigingen. Wat jouw achtergrond ook is, bij Teleperformance levert het je geen voordeel of nadeel op. Wij kijken niet naar wie je bent, maar wat je kunt. Ons personeelsbestand weerspiegelt dan ook dezelfde diversiteit die je op straat ziet. Zoals het hoort.

GMT_Icons_vector_October_2021-22

Gelijke kansen

Teleperformance neemt je aan op basis van je competenties, ervaring en motivatie. Daarvoor voer je een assessment uit die jouw competenties en vaardigheden test. Wat je achtergrond of geslacht is, heeft geen enkele invloed. Dat maakt Teleperformance een prettige en veilige werkplek voor iedereen, op alle niveaus in het bedrijf.

GMT_Icons_vector_October_2021-15

Mensen zoals jij

Bij Teleperformance vind je mensen uit alle lagen van de bevolking. Jonge collega’s die net afgestudeerd zijn, of medewerkers die al een tijdje meedraaien op de arbeidsmarkt en een goede toekomst willen garanderen voor hun kinderen. Mensen die je eerder tegenkwam op school of bij de sportvereniging. Bij Teleperformance bouw je mee aan de toekomst van Suriname. Dat geeft een bijzonder familiegevoel. #TPFamily

GMT_Icons_vector_October_2021-87

Hoge tevredenheid

Wij investeren in onze medewerkers en doen er alles aan om een prettige werkomgeving te creëren. Daar horen keurige arbeidsvoorwaarden bij. Uit tevredenheidsonderzoeken blijkt keer op keer dat mensen er trots op zijn om voor Teleperformance te werken. We hebben dan ook niet voor niet een Great Place to Work-certificaat.

GMT_Icons_vector_October_2021-58

Goede beloning

Als je bij Teleperformance gaat werken, werk je voor grote merken. Bedrijven die tot in de kleinste details geoptimaliseerd zijn en van ons hetzelfde perfectionisme verlangen. Uitstekend werk afleveren is daarom belangrijk, maar daar belonen we je passend voor.

GMT_Icons_vector_October_2021-100

TP is fun!

We zijn trots op ons werk en het behalen van onze doelstellingen, maar wij weten ook als geen ander hoe we moeten ontspannen. Deze play hard-mentaliteit komt goed tot uitdrukking in TP Fun, onze activiteiten-vereniging. Daarmee vieren we feestdagen, gaan we samen uit eten, sporten we en vieren we de geboorte van kinderen. Surinaamse gezelligheid.

Sterke groeiambities

De wereldbevolking groeit en daarmee volgt de wereldeconomie een stijgende lijn. Dat zorgt voor een natuurlijke groei waar Teleperformance van profiteert, maar daar blijft het niet bij: wij willen de meest logische keuze worden voor wereldmerken die hun customer service willen uitbesteden. Specifiek voor Suriname ligt er een ambitieus plan: doorgroeien naar zo’n 1.000 medewerkers. Dat biedt mooie kansen voor jou. Je hebt geen opleiding of de nodige diploma’s nodig. Wij zorgen ervoor dat jij kunt doorgroeien binnen Teleperformance. Groei jij met ons mee?

 

Altijd een baan voor jou

Teleperformance Suriname groeit nog steeds hard. Dat betekent dat er constant nieuwe banen vrijkomen op diverse afdelingen en verschillende niveaus, variërend van klantcontact tot recruitment en van werkplanning tot management. We hebben daarom in Suriname meer dan alleen Client Operations vacatures klaar staan. Is bijvoorbeeld een Quality Manager vacature iets voor jou, waarin je in een woeste zee van data op zoek gaat naar ‘pareltjes’ die unieke inzichten bieden? Of kies je liever Training Manager vacature om onze advisors verder te ontwikkelen en processen te verbeteren? Er is altijd wel een vacature voor jou.

tp_agent_003-510x354

Waar staan we voor?

Teleperformance is een multinational: een wereldwijd bedrijf waarin vele culturen samenkomen. Aan de ene kant is dat een uitdaging, maar anderzijds levert dat mooie en onvergetelijke ervaringen op.

Bij Teleperformance hebben we een gezamenlijke missie: wereldklasse customer service bieden. Maar er zijn veel méér dingen die ons binden. Aan elkaar en aan Teleperformance. Dat staat centraal bij iedere vacature. Onze kernwaarden, waar iedere werknemer mee akkoord gaat, vatten die het beste samen:

GMT_Icons_vector_October_2021-18

Diversiteit

We hebben een grote diversiteit in opleidingsachtergrond, afkomst, leeftijd en toekomstplannen. Ook ons werk is divers, met elke dag weer nieuwe uitdagingen. Door respect en tolerantie voor elkaar te tonen, vormt elk Teleperformance-kantoor een prettige en inspirerende omgeving. Ook in Paramaribo. #PeopleofTP #DiversiTP

GMT_Icons_vector_October_2021-90

Mogelijkheden

Overal zien wij mogelijkheden. Kansen om het verschil te maken. Iedere interactie met een klant is een mogelijkheid om een glimlach en een goed gevoel te creëren. Zo’n kans laat je toch niet glippen? Daarnaast biedt Teleperformance volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien in functie. #WijZijnTeleperformance

GMT_Icons_vector_October_2021-19

Vriendschap

Work hard, play hard is op Teleperformance van toepassing. Samen tonen we grote inzet. In een gevarieerd team lossen we uitdagende problemen op, waarbij we elkaar geregeld helpen. Meer dan collega’s zijn we vrienden van elkaar. Zo close, dat het meer op een familie lijkt. #TPFamily

Wij staan voor je klaar

Start jouw TP avontuur

Vrouw - Tablet