Online werken
vanuit Suriname

Ben jij op zoek naar vacatures waar je online mag werken? Teleperformance heeft de nieuwste vacatures voor jou ter beschikking in verschillende hypermoderne kantoren in Paramaribo waar onze medewerkers samen komen. Elke dag proberen ze samen de beste resultaten neer te zetten binnen ons bedrijf. Online werken wordt bij Teleperformance Suriname gestimuleerd. Wij geloven in online, hopelijk jij ook.

Vrouw - hoofdtelefoon
Online werken in Suriname

Werken bij Teleperformance

De service van onze medewerkers blijft altijd gewaarborgd, ook online. Medewerkers van Teleperformance Suriname bieden iedere klant een luisterend oor. Dat mag je letterlijke en figuurlijk nemen, want we bieden behalve telefonische service ook chat- en mailsupport. We bespelen dus verschillende schijven van communicatie, maar altijd met een online gedachtegang.

Als een agent lekker in zijn of haar vel zit, merkt de klant dat natuurlijk ook. Dat laat een positieve instelling achter richting de klant. We doen natuurlijk alles voor tevreden klanten. Wanneer een klant tevreden een gesprek met één van onze werknemers afsluit, is jouw missie geslaagd.

Waarom kiezen voor online chat jobs?

De technologieën die vandaag de dag voorhanden zijn, maakt kiezen voor een online chat functie nog aantrekkelijker. Je staat continu in contact met mensen en gebruikt hiervoor de nieuwste technologieën. Een online chat functie is daarnaast ook zeer veelzijdig. Natuurlijk, elke vraag van een klant is anders maar het middel dat jij tot je beschikking hebt om te communiceren varieert ook. Zo sta je het ene moment een klant telefonisch te woord en gebruik je voor een andere kwestie onze chatfunctie om het desbetreffende probleem op te lossen, ook op sociale media. Bekijk daarom onze verschillende vacatures en treed onze online wereld tegemoet.

De benodigdheden

Alle benodigdheden worden door ons verzorgd. Op onze hypermoderne kantoren in Suriname heb jij de beschikking over een eigen, goedwerkende computer en een comfortabele werkplek. Dat is het minste wat we voor je kunnen regelen. Ook een headset wordt door Teleperformance Suriname verzorgd. De enige eis die wij stellen is dat jij elke dag vol enthousiasme ons kantoor binnenstapt en blij wordt van mensen helpen.

Opleiding aan (of in) huis

Om jullie optimaal voor te bereiden op het werk dat je voor grote merken mag verrichten, leveren wij een opleiding aan huis. Schrik niet, deze opleiding is er enkel om jou een zetje in de goede richting te geven. Wij streven ernaar om kundige medewerkers af te leveren. Daarnaast kun je deze opleiding zien als een stukje zelfontwikkeling. Je hebt er altijd baat bij.

online werken vanuit suriname

Online vacatures

Online vacatures van Teleperformance staan bekend om zijn uitdaging. Als klantenservice medewerker mag jij aan de slag voor grote merken als Ziggo en Samsung. We werken sinds corona veel online, maar bij Teleperformance was het daarvoor al gebruikelijk. We hebben allerlei klantenservice online vacatures voor je op een rij gezet, waarbij je kunt kiezen tussen fulltime, parttime en zelfs bijbaan vacatures. Zo weten wij zeker dat we genoeg online vacatures aanbieden die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes.

Alle vacatures

De voordelen van online werken vanuit Suriname

Een leuke online vacature vind je bij Teleperformance dus in overvloed. Maar wat zijn de voordelen van online werken? We zetten ze hieronder op een rijtje:

  • Wij verzorgen al jouw benodigdheden. Wanneer je klantenservice gaat doen krijg je van ons een headset in bruikleen (tenzij je klantenservice per chat verleent). Heb jij geen goede computer ter beschikking? Dan zorgen wij ervoor dat er een computer jouw kant op komt.
  • Onze hypermoderne kantoren in Paramaribo zijn goed en snel bereikbaar. Hierdoor houd je veel meer vrij tijd over voor bijvoorbeeld sport, vrijwilligerswerk, jouw gezin of gewoon lekker op de bank Netflixen.
  • Doordat jij steeds met de nieuwste technieken werkt, spijker jij jouw technische kennis op dagelijkse basis bij. Bij Teleperformance Suriname ontpop jij je echt tot een allround klantenservice medewerker, omdat jij klanten te woord staat met verschillende online communicatiemiddelen.
  • Naast de hardware die wij voor jullie verzorgen, zorgen we ervoor dat je als callcenter medewerker ook een bureau of stoel ter beschikking hebt, zodat je zo comfortabel mogelijk te werk kan gaan.

Flexibele bijbaan

Ben jij nog volop bezig met het afronden van jouw studie? Bij Teleperformance bieden wij ook online bijbanen aan. Werk je vanwege jouw studie liever in de avond? Geen probleem, wij streven ernaar om ons zo flexibel mogelijk op te stellen zodat jij een mooie bijverdienste hebt naast jouw studie. Je hebt bij ons namelijk ook niet altijd een diploma nodig. En heb je het erg naar je zin? Dan kun je er altijd een voltijdse baan van maken.

Parttime baan

Zoek jij een middenweg tussen een bijbaan en een fulltime baan? Bij Teleperformance kun je ook op parttime basis online vacatures vervullen. De arbeidsvoorwaarden veranderen niet en we vinden een comfortabele werkplek voor onze parttime medewerkers net zo belangrijk als voor fulltime medewerkers. We verzorgen dan ook de hardware waar jij behoefte aan hebt.

Online werken

Vind jij online werken op één van onze hypermoderne kantoren in Paramaribo aantrekkelijk klinken? Dan hoef je niet verder te kijken, want Teleperformance biedt vele online vacatures aan. Jij werkt dan, samen met jouw gewaardeerde collega’s, op één van onze mooie kantoren. Met recht een leuke baan voor toffe werkgevers.

Wij werken o.a. voor:
logo_wehkamp
logo_vodafoneziggo
logo-samsung
callcenter-suriname

Verschillende bedrijven, verschillende banen

Onze online vacatures zijn zeer divers. Bij Teleperformance verzorg je het klantcontact voor diverse bekende merken. Bij Teleperformance vertegenwoordig je bedrijven als Ziggo en Samsung. Samen met jouw team van enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat klanten (en potentiële klanten) een positief gevoel aan elk gesprek overhouden. Het is aan jou om flexibel te zijn, te beschikken over een goed inlevingsvermogen en een positieve instelling. Jij denkt enkel in oplossingen en niet in problemen. Onze trainingen en online cursus helpen je meteen op weg.

Solliciteer op onze
openstaande vacatures

Pas jij precies binnen het profiel dat hierboven beschreven is? Ben jij op zoek naar fulltime of parttime online vacatures of wil je naast je studie wat bijverdienen? Aarzel dan niet en solliciteer direct op onze online vacatures! Naast dat werken voor grote bedrijven als Ziggo en Samsung goed is voor jouw ontwikkeling, staat het ook prachtig op jouw CV. Hopelijk verwelkomen we jou, als aanstormend klantenservice talent, binnen zeer korte tijd bij onze hechte #TPFamily. Tot in Paramaribo!

Vrouw - Tablet