Call center Suriname

Ben jij op zoek naar callcenter vacatures? Bij Teleperformance Suriname hebben we een groot aanbod aan callcenter vacatures. Op deze pagina vertellen we je alles over onze callcenter vacatures. Ga op zoek naar de callcenter vacature die jou op het lijf geschreven is en solliciteer direct! Start jouw uitdaging bij Teleperformance Suriname en word een geweldige callcenter medewerker!

Wat doe je als callcenter medewerker

Als callcenter medewerker ben je hét eerste aanspreekpunt van de klant. Tijdens deze uitdagende baan schakelen klanten jou in wanneer een probleem verholpen moet worden. Dan is het aan jou om de klant met een tevreden gevoel achter te laten. Dit doe je niet enkel door het telefonisch beantwoorden van klantvragen. Callcenter werk is in de loop der jaren erg gemoderniseerd. Inmiddels communiceren onze callcenter medewerkers naast de telefoon ook via chat, email, whatsapp en social media.

call center Suriname bij Teleperformance Paramaribo

Onderdeel van de customer service afdeling

Als onderdeel van de customer service ben jij het visitekaartje van het merk van onze opdrachtgever. Als callcenter medewerker sta jij in persoonlijk contact met klanten van onder meer Ziggo, Samsung en bol.com. Jouw mensenkennis koppel je aan de productkennis die je bij Teleperformance Suriname opdoet. Jij verlaat jouw werkplek met een glimlach wanneer klanten een positieve en prettige ervaring aan jou gesprek hebben overgehouden. Teleperformance is al meerdere decennia marktleider in de customer service en daar zijn wij trots op. Door onze jarenlange ervaring met deze specifieke beroepstak, weten we precies wat opdrachtgevers van ons vragen en hoe wij een nieuwe callcenter medewerker voor kunnen bereiden op het werk. Wil je echt alles weten over wat customer service en callcenter werk voor Teleperformance betekent? Bekijk dan deze pagina!

logo-ups
logo-samsung
logo_wehkamp
logo-albertheijn
logo-lidl
Werken bij Teleperformance

Aan de slag voor onze bedrijven

Wehkamp, bol.com, IKEA, Lidl, MediaMarkt, Vodafone, Ahold, Canada Goose, Delta Fiber, Grohe, Hello Fresh, Klarna, Lenovo, Mollie, Paulas Choice, Robeco, Samsung, Tele2, Zalando, Proximus. Stuk voor stuk grote bedrijven die wij met trots onze opdrachtgevers mogen noemen. Bij Teleperformance Suriname ga je écht voor een merk/opdrachtgever aan de slag. Je bent dus ook echt onderdeel van dat bedrijf en je doet ervaring op bij een grote multinational. Zowel internationale als nederlandse bedrijven behoren tot de mogelijkheden. Dé ideale kans voor jou?

Man - laptop + hoofdtelefoon
tp_agent_suriname_021

Werken bij de customer service in Suriname

Werken in een callcenter is ontzettend divers. Elk gesprek dat je voert met een klant is namelijk weer anders dan de vorige. Elke klant heeft zijn of haar manier van communicatie, aan jou om hier telkens weer goed op in te springen. De interactie met een klant is misschien nog wel belangrijker dan het probleem. Zorg er daarom altijd voor dat een klant met een tevreden gevoel het gesprek beëindigt. Dat geeft jou ook een extra impuls.

Doordat je zoveel verschillende gesprekken voert, leer je elke dag weer wat nieuws over de mens en de verschillende producten waar je mee werkt. Je leert omgaan met situaties waar je voorheen misschien wel nooit in beland bent. Dat vraagt veel van jou als callcenter medewerker. Hier helpen wij jou graag bij met onze trainingen. Voor je onze klanten te woord staat en aan de slag gaat als klantenservice medewerker mag je gebruik maken van onze gratis opleidingen. Geen zorgen, na die training ben je er helemaal klaar voor!

De ideale medewerker

Ondanks dat iedere opdrachtgever een eigen wensenlijst heeft, zijn er drie overeenkomsten die iedere callcenter medewerker moet bezitten. Kun jij deze drie overeenkomsten allemaal afvinken? Dan is deze nieuwe uitdaging echt iets voor jou.

GMT_Icons_vector_October_2021-87

Klantvriendelijk

De eerste overeenkomst spreekt voor zich. Je stelt je in gesprek met een klant te allen tijde klantvriendelijk op. Een klant klopt bij jou aan vanwege een probleem of klacht. Het is dan aan jou om dit negatieve gevoel om te zetten in een positief gevoel richting het vertegenwoordigde merk. Communicatief vaardig.

GMT_Icons_vector_October_2021-96

Proactief

Jij kunt in hele korte tijd inspelen op de situatie van een klant. Hoor jij spelende kinderen op de achtergrond? Dan weet je daar op in te spelen door het gesprek een luchtige toon mee te geven. Zo haal je de eerste kou al vakkundig uit de lucht. Je hebt een proactieve houding en beïnvloedt anderen op een positieve manier. Jij bent dé ideale callcenter medewerker.

GMT_Icons_vector_October_2021-39

Denkt in oplossingen

Wanneer een klant vragen heeft over een product of dienst, doe je er alles aan om de klant via chat, e-mail of telefoon zo goed mogelijk te helpen. Je denkt mee en verplaatst je in de klant om erachter te komen wat het probleem is en waar de oplossing ligt. Jij denkt dan ook niet in problemen, maar enkel in oplossingen.

Vanuit huis werken is heel normaal

Thuis werken valt binnen ons nieuwe normaal. Tijdens de coronapandemie zijn we erachter gekomen dat thuiswerken een aantrekkelijk alternatief is binnen sommige vakgebieden. De customer service is zo’n vakgebied waar je heel makkelijk thuis kan werken. De enige benodigdheden voor een goede thuiswerkplek zijn snel internet, een headset, goed internet en een afgesloten ruimte. Dat laatste is belangrijk omdat je veel werkt met persoonsgegevens waar discreet mee om moet worden gegaan. Een afgesloten ruimte waar niet iedereen mee kan kijken is daarom een belangrijke vereiste vanuit ons. Andere voordelen van thuiswerken is dat je niet meer in de file staat en niet meer door de regen hoeft te fietsen onderweg naar kantoor. Bekijk hier de inbound callcenter vacatures die je gewoon vanuit huis kan doen.

hybride werken in callcenter Teleperformance

In welk dienstverband kun je werken bij Teleperformance

Bij Teleperformance Suriname bieden wij verschillende dienstverbanden aan met flexibele werktijden. Ben jij klaar om fulltime voor de gaafste merken aan de slag te gaan of werk je liever in parttime dienstverband? De nieuwste vacatures bij Teleperformance Suriname hebben alle verschillende dienstverbanden. Binnen TP ben je flexibel inzetbaar. Als callcenter medewerker bij Teleperformance plan jij vaak jouw eigen werktijden in. Ben je nog student en werk je liever in de avonden? Geen probleem. Sterker nog, de grote merken werken vaak met ruime openingstijden waardoor avondwerk juist goed van pas komt.

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke fulltime baan op kantoor of juist een parttime baan met flexibele uren vanuit huis. Je geeft vooraf aan wanneer jij beschikbaar bent en vervolgens gaat onze planner ermee aan de slag. Zoek vacatures die bij jou passen!

tp_agent_suriname_020

#TP Family

Samen is niet alleen. Met dit motto vangen we elke dienstverlening bij Teleperformance aan. Wanneer een team elkaar weet te motiveren en aanvullen, zijn de resultaten hier ook naar. Vandaar dat we bij Teleperformance veel investeren in het teamgevoel. Dit doen wij op de werkvloer maar ook daarbuiten. Een speciale afdeling binnen Teleperformance is verantwoordelijk voor jaarlijkse uitjes en borrel die bol staan van gezelligheid. Zo leer je jouw collega’s op een nieuwe manier kennen en dat versterk de band.

Over ons
Werken bij Teleperformance

Solliciteer gemakkelijk op
onze banen in Paramaribo

Ben je net zo enthousiast als wij en wil je direct solliciteren op één van de uitdagende callcenter vacatures? Dat kan! Stuur jouw CV en motivatie op naar Teleperformance en misschien verwelkomen we jou dan binnenkort binnen onze #TP Family!

Vrouw - Tablet