Wie bij Teleperformance werkt, kan carrière maken

Jouw inzet en flexibele instelling blijven niet onopgemerkt. Als je niet alleen een grote naam als Samsung op je cv wilt, maar graag verder groeit in de contactcenter-wereld, kun je bij ons heel ver komen. Ben je klaar voor de volgende stap bij Teleperformance, dan maak jij jouw ambitie duidelijk door intern te solliciteren.

Goede voorbeelden van mensen die zijn doorgegroeid binnen Teleperformance zijn Emile Hippe, Pascal Matern en Marc Kenkel. Alledrie begonnen ze agent, maar zitten nu in het Management Team. Ga jij hen achterna?

Horizontaal groeien: meer taken

Wil je behalve telefonische support ook via de chat of social media met klanten in contact zijn? Als je al een tijdje voor ons werk, bouw je ‘senioriteit’ op. Door jouw opgebouwde vaardigheden en ervaring krijg je andere taken en meer verantwoordelijkheden. Daar horen uiteraard betere arbeidsvoorwaarden bij!

Ook kun je van skill veranderen: bijvoorbeeld van customer service-medewerker naar medewerker social media. Van Teleperformance-kantoor wisselen is daarvoor niet nodig. Maar mocht je het liever willen, dan is thuiswerken in sommige gevallen een optie.

Tot slot is het mogelijk om van account te veranderen: bijvoorbeeld van Samsung naar bol.com. Je hoeft dus nooit uitgekeken te raken bij Teleperformance!

Bekijk alle functies

Verticaal groeien: meer verantwoordelijkheid

Heb je het gevoel dat je jouw huidige werkzaamheden compleet beheerst? Ken je de klant door en door? Dan kan dit het juiste moment zijn voor een stapje hogerop. Zo kunnen contactcenter agenten op een staffunctie solliciteren.

Voor Agents met de ambitie om door te groeien zijn er ontwikkelprogramma’s. Zo zijn er de JUMP!-programma’s, na afronding waarvan je Senior Agent bent. Vervolgens kun je solliciteren op vacatures voor Supervisors of Trainers.

Op den duur kun je doorgroeien naar Business Unit Manager (BUM) of zelfs Contact Center Manager (CCM). Wil je liever op één van de andere afdelingen van Teleperformance aan de slag? Ook dat kan! Bij ons geef je zelf vorm aan je carrière.

Bekijk alle functies

Interne sollicitatieprocedure

Werk je al voor Teleperformance en zie je een interessante interne vacature? In overleg met je leidinggevende kun je hier vervolgens op solliciteren. Recruitment spreekt vervolgens met jouw leidinggevende om een compleet beeld van jou als werknemer te krijgen. Jij bespreekt daarna met Recruitment de jouw motivatie voor de functie en de werkzaamheden. Eventueel doe je een assessment.

photo-1587614295506-f03c0e6f5b44