Drie ‘multilingual hubs’

Teleperformance Benelux bestaat uit zeven locaties. Elk kantoor heeft zijn eigen opdrachtgevers en specialisaties. Neem bijvoorbeeld onze vestiging in Maastricht. In deze multilingual hub hoor je allerlei talen: Duits, Frans, Italiaans, Engels en ga zo maar door. Dit is dan ook dé plek voor een talenknobbel zoals jij!

Ook op andere locaties bieden wij meertalige service, maar dan op kleinere schaal. In Zoetermeer hoor je onze agenten Frans, Noors, Deens en Zweeds praten. In Utrecht zijn er vacatures voor Vlaams- en Franstalige agenten.

 

photo-1586449480584-34302e933441
photo-1580740246421-9ffe715ae391

Ver weg maar toch dichtbij

Heb je zin in een tropisch avontuur? Tot Teleperformance Benelux behoort een exotische offshore locatie. In Paramaribo, de hoofdstad van Suriname, zijn wij namelijk ook gevestigd. Op het contactcenter in het centrum van deze gezellige hoofdstad vind je een gezellige mix van Nederlandse en Surinaamse medewerkers. Had je altijd al willen werken in het buitenland, dan is dit je kans!

Relocation packages

Jij kunt die talenkennis natuurlijk ook inzetten bij een Teleperformance-vestiging in het buitenland. Wij zijn gevestigd in 80 landen en bieden daarbij meer dan 250 talen aan. Om een voorbeeld te geven: we zijn geregeld op zoek naar Nederlandssprekende agenten in steden als Lissabon (bol.com), Barcelona en Athene. Met een ‘grotere’ taal als Engels en Frans kun je op nóg meer plekken terecht. Bij jouw relocation package hoort een vergoeding van de reiskosten tot een maximumbedrag. In sommige landen krijg je een kant-en-klare accommodatie en in andere landen krijg je hulp bij het vinden van het appartement.

Contact onze recruiters