Stageplaats

Ben je op zoek naar een stageplaats? Teleperformance heeft ontzettend veel specialisten in huis. Mensen waarvan jij kunt leren, verdeeld over allerlei afdelingen en vakgebieden. Als jij tweedejaar of derdejaars student bent en een meewerkstage mag lopen, kijken wij graag of er plek voor je is.

Afhankelijk van de afdeling waarin jij het beste past, kom je terecht op één van onze locaties: Zoetermeer, Utrecht, Zwolle, Tilburg, Maastricht of… Paramaribo! Inderdaad, ook in Suriname zijn wij actief. Sterker nog: Teleperformance is een wereldwijde organisatie met vestigingen in bijna 80 landen.

Over ons

Doe ervaring op in jouw vakgebied

Teleperformance Benelux telt bijna 7.000 medewerkers. Je vindt bij ons alle afdelingen die je van een grote organisatie mag verwachten: Recruitment, Communicatie, Facilities, Marketing & Sales, Finance, Learning & Development, Legal en IT. Dat betekent dat studenten van allerlei opleidingen welkom bij ons zijn:

  • Communicatie
  • Bedrijfskunde
  • Marketing
  • Logistiek
  • Recht
  • HRM
  • ICT
jobsite_peopleoftp_010
De doorgroeikansen die me geboden zijn waren fijn omdat ik voelde dat er waardering was voor mijn kwaliteiten die ik tijdens mijn stage liet zien.
quotes_Jens_cirkel
Jens Bothmer Communicatie adviseur
Tijdens mijn stage heb veel meer geleerd dan waarvoor ik kwam, ik ben echt onderdeel van de #TPfamily geworden

Waarom stage lopen bij Teleperformance?

Teleperformance is een dynamische werkgever met interessante projecten. We werken met de grootste namen samen, variërend van een Zweedse meubelgigant tot een Zuid-Koreaans elektronicamerk.

Bij ons doe je relevante werkervaring op. Ook neem je een kijkje in de keuken van een echte multinational. Je krijgt een ervaren stagebegeleider die samen met jou bekijkt hoe jij jouw stagedoelen kunt bereiken. Regelmatige voortgangsgesprekken zorgen ervoor dat je op schema blijft en straks een ervaring rijker bent. Een keurige stagevergoeding én een gezellige sfeer dragen bij aan een prettige stage.

Niet dat het bij een ervaring hoeft te blijven. We maken graag ruimte voor talentvolle stagiair(e)s. Als je wilt, kun je direct na jouw afstuderen weer bij ons aan de slag. Sowieso kun je tijdens je studie parttime ervaring bij ons opdoen in één van de customer contactcenters.

photo-1560264357-8d9202250f21
Wij werken o.a. voor:
logo_canadagoose
logo_gstarraw
logo_grohe
logo_mediamarkt
logo_vodafoneziggo