Zwolle

Werk je voor Teleperformance in Zwolle, dan werk je voor Wehkamp of bol.com! En dan ga jij een nieuwe betekenis geven aan klantbeleving. Gaaf toch?

Hoor je wel eens mensen praten over een goede werkplek of een mooi kantoor? Dan zijn ze hier nog niet geweest. Dit hypermoderne kantoor geeft het woord ‘comfort’ namelijk een nieuwe dimensie! De werkplekken zijn volledig naar wens in te stellen en er wordt gewerkt met dubbele schermen. Het pand is volledig van glas waardoor het licht en helder oogt.

Contactcenter werk: ontspannen is ook belangrijk

Vooral met zo’n drukke baan is het belangrijk met regelmaat te ontspannen. Op de begane grond van Teleperformance Zwolle vind je een super-sfeervolle kantine. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten: koffie en thee, koelkast, magnetron, etc. Geniet vooral van de relaxte sfeer en inspirerende omgeving!

Wij werken o.a. voor:

Goede bereikbaarheid

Zwolle heeft een mooi (oud, gerenoveerd) station. Vanaf de uitgang aan de zuidzijde wandel je in 4 minuten naar Teleperformance. Zien we je snel?

Wil je eerst meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Zowel onze primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn echt goed. Hier lees je er meer over.

Neem contact met ons op

Koggelaan 69-79 || 8017 JN

Vragen over deze locatie?