Maastricht

Maastricht is een culturele, authentieke stad. Maar ook echt een studentenstad. Er worden geweldige evenementen georganiseerd, zoals de studentenintroductie INKOM. En voor een heel andere groep mensen faciliteren onze buren de kunstbeurs TEFAF. Wereldwijd bekend, net als Teleperformance.

Wij zijn marktleider op het gebied van klantcontact

Iedere klant van onze opdrachtgevers verdient de best mogelijke ervaring. Eigenlijk de ervaring die je zelf ook verwacht bij een klantenservice. Dat contact kan via allerlei kanalen verlopen: telefoon, chat, mail, Facebook Messenger. En natuurlijk in heel veel talen. Want de multiculturele stad die Maastricht is, voel je ook in onze organisatie.

Onze collega’s in Maastricht zijn echte gezelligheidsmensen. Ze trekken er graag samen op uit, naar bijvoorbeeld één van de mooie pleinen als het Vrijthof of de Markt. Gewoon een rondje wandelen, een terrasje pakken, of de winkelstraten verkennen.

Maastricht biedt zo veel méér

Een echte trekpleister zijn de grotten. Een andere unieke ervaring kan zo maar eens boekhandel Dominicanen zijn: een boekhandel die gevestigd is in een kerk. Een klik op de site en even de foto’s bekijken is al tof!

Over Teleperformance Maastricht

  • Mooie kantine met bedrijfsrestaurant
  • Zeven verdiepingen (er is een lift)
  • Verschillende koffiecorners op de verdiepingen
  • Iedereen heeft er een eigen kluisje
  • Op 5 minuten lopen vanaf treinstation Maastricht Randwyck
  • Veel verschillende talen in de gangen: Maastricht is onze multilingual hub
Wij werken o.a. voor:

Fulltime en parttime: diverse mogelijkheden

Studenten van Maastricht University en bijvoorbeeld van Zuyd Hogeschool zijn slim als ze denken aan een bijbaan bij Teleperformance. Bij ons kun je super-flexibel werken vanwege de ruime openingstijden. En voor niet-studenten hebben we net zo goed heel veel mogelijkheden: fulltime en parttime!

Solliciteren op een callcenter vacature in Maastricht? Dat kan heel gemakkelijk. Kies de vacature die jouw voorkeur heeft en vul het formulier in. Snel, simpel, en je kunt ook nog eens snel starten!

Wil je eerst meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Zowel onze primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn echt goed. Hier lees je er meer over.

Neem contact met ons op

Paul-Henri Spaaklaan 7-9 || 6229 EN

Vragen over deze locatie?