Meer dan callcenter werk

Teleperformance begon in 1978 in Frankrijk als callcenter. In ruim vier decennia zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde expert in klantcontact. We doen lang niet meer alleen callcenter werk, maar zijn ook actief via nieuwe kanalen. Je moet daarbij denken aan e-mail, chat en social media.

Functies op kantoor

Onze kantoren zijn optimaal ingericht voor callcenter werk. Want snel kunnen overleggen met een collega of een teamleider aan haar jasje trekken werkt wel zo prettig. Daarnaast beschikken onze kantoren over royale lunchruimten en comfortabele lounges die aanvoelen als je huiskamer.

In onze kantoren vind je agenten die telefonisch vragen beantwoorden en sales verrichten, medewerkers die technische support verlenen en die social media-kanalen beheren. Supervisors en managers zitten hier ook, evenals IT-beheerders en andere stafleden.

Zeven locaties

Teleperformance Benelux beschikt over zeven locaties. Zo zijn we gevestigd in Utrecht, Zwolle, Maastricht en Tilburg. In Zoetermeer hebben we twee kantoren. Ook tot Teleperformance Benelux behoort onze offshore vestiging in Paramaribo (Suriname). Wil je ook eens werken in het buitenland, dan is dit exotische kantoor een logische keuze.

Lees meer

Beschikbare vacatures

Met zo’n 7.000 medewerkers is Teleperformance Benelux een grote organisatie. Geen wonder dat er constant nieuwe vacatures zijn. Vrijwel dagelijks zijn er openingen voor gemotiveerde, positieve kandidaten. Hou je van aanpakken, krijg je energie van contact met mensen, ben je flexibel en wil je serieus werk van je carrière maken? Wij horen dan graag van je. Bekijk hier het beschikbare callcenter werk en solliciteer meteen via deze website!

Waar maak jij het verschil?

Customer Service

Client operations

Learning & Development

Recruitment