Workforce management

De afdeling Workforce Management, afgekort WFM, zorgt voor een optimale personele bezetting binnen Teleperformance. De afdeling Workforce management is een strategisch partner van de afdeling Client Operations, door de personele capaciteit af te stemmen op de werkzaamheden en behoeften van de klanten, bijvoorbeeld bol.com en Ziggo, waarvoor Teleperformance werkzaam is. Een goede planning van de afdeling WFM draagt bij aan een kosten efficiënte personele bezetting, een goede bereikbaarheid van de klantenservice, klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Op de afdeling workforce management werken onder andere trafficers en workforce specialisten.

Wat doet een trafficer?

Als trafficer maak je dagelijks de vertaalslag van de personeelsroosters, naar de werkelijkheid. Je zorgt dat er voldoende contact center agenten aan het werk zijn, om de binnenkomende klantcontacten af te handelen. Je bent daarmee verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de klantenservice, zodat de klanten goed bediend kunnen worden. Een trafficer kijkt of er efficient omgegaan wordt met de beschikbare werkuren en stuurt bij waar nodig. Als er bijvoorbeeld meer klantverkeer is dan voorspeld, dan kan de trafficer vragen aan de medewerkers of zij langer willen werken. Of juist of de medewerker iets eerder vrij wil, omdat er minder klantcontact binnen komt. Als trafficer zorg je daarmee voor een optimale inzet van het beschikbare personeel.

jobs_site_102
jobs_site_101

Voor wie is deze baan geschikt?

Als trafficer moet je beschikken over verschillende vaardigheden. Je bent analytisch sterk, waardoor je het WFM proces en de roosters begrijpt. Al deze cijfers laten je niet duizelen, je weet deze met gemak om te zetten naar doeltreffende acties om op het juiste moment bij te sturen in de personele bezetting. Daarnaast ben je communicatief vaardig en vind je het leuk om in contact te staan met je collega’s. Je kan de juiste verbinding maken met jouw collega’s en in begrijpelijke taal uitleggen waarom je vraagt of een collega bijvoorbeeld iets langer kan blijven werken. Je staat dagelijks in contact met de teamleiders en business unit managers van de afdeling Client Operations. Deze afdeling adviseer je over een optimale personele bezetting, maar ook over de productiviteit van de collega’s. Je geeft bijvoorbeeld aan op welke moment er voldoende personele bezetting is, zodat er coachings en trainingen plaats kunnen vinden.

Wij werken o.a. voor:
logo_vodafoneziggo
logo_wehkamp

Waarom werken bij Teleperformance?

Teleperformance is een wereldwijde expert in klantcontact. Jaarlijks hebben onze collega’s contact met 30% van de wereldbevolking. Onze klantcontact experts verbinden de grootste merken met hun klanten en zorgen er voor dat elke interactie een unieke ervaring is.

Bij Teleperformance word je omringd door enthousiaste professionals die geinspireerd en gemotiveerd zijn. We investeren volop in het creëeren van de beste werkomgeving, tevredenheid op het werk en kansen voor loopbaanontwikkeling.

Delano_zoet
JumpChaim_Tekengebied 1

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Persoonlijke ontwikkeling staat vast in de dynamische wereld van Teleperformance. Keien in hun werk krijgen altijd de kans om hogerop te klimmen. We ondersteunen je volop met cursussen en coaching zodat jij jouw ambitieuze doelstellingen kunt behalen. Bij Teleperformance kun je vaak hogerop binnen de locatie waarin je werkt, maar vaak kun je ook aan de slag bij een andere vestiging of zelfs in het buitenland. De wereld ligt aan je voeten!

Ontdekt de doorgroeimogelijkheden bij Teleperformance

CTA-3