Wat houdt je werk in?

De commerciële functies bij Teleperformance zijn over het algemeen inbound. Dat betekent dat klanten jou bellen, mailen of op een andere manier contact zoeken. Bij sommige projecten nemen we zelf contact op met eindgebruikers, bijvoorbeeld om te checken of de klant tevreden is met het product of dat ze misschien aanvullende diensten willen afnemen. Naast verkoopwerkzaamheden geef je soms ook productadvies of verzorg je administratieve taken.

Teleperformance vertegenwoordigt diverse bekende merken, waaronder Tele2 en Caiway. Je bent het aanspreekpunt namens deze merken, bijvoorbeeld wanneer klanten aanvullende service willen of een vraag hebben voordat ze tot een aankoop overgaan. Het contact met de klant is in sommige gevallen ook per e-mail, chat en soms zelfs via sociale media: omnichannel communication, noemen we dat.

Bekijk vacatures
tp_agent_gptw_010
jobsite_peopleoftp_026

Voor wie is deze baan geschikt?

Voor deze functie heb je geen ervaring nodig. Wat wel van pas komt, is inlevingsvermogen en de kracht om iemand te overtuigen. Goede communicatie-skills zijn dus belangrijk, maar je hoeft echt geen gladde praatjes te verkopen – integendeel. Het is vooral belangrijk dat je een eerlijk en gebalanceerd verhaal kunt vertellen. Een effectieve verkoper weet goed aan te geven wat een product of dienst kan opleveren voor de gebruiker. Dankzij jouw positieve instelling en prettige omgang creëer jij keer op keer een win-winsituatie.

Bij Teleperformance krijg je een uitgebreide training, bijvoorbeeld over verkooptechnieken en de beste manier om klanten te woord te staan. Wij maken van jou een doorgewinterde verkoper! Zelfs aan je telefoonstem kunnen we sleutelen.

Werken bij TP is uitdagend en mijn doorgroei mogelijkheden hebben mij gebracht tot het werk wat mij het beste ligt en het meeste voldoening geeft.
Roy Timmermans System Engineer

Waarom werken bij Teleperformance?

Bij Teleperformance werk je in een team van gezellige en enthousiaste collega’s. Je motiveert elkaar om goede resultaten te behalen. Bij ons krijg je direct een contract en werk je dus niet eerst via een uitzendorganisatie. Wij hechten waarde aan onze medewerkers! Verder profiteer je in je vrije tijd van uiteenlopende acties en kortingen, exclusief voor onze personeelsleden.

Ben jij ’s morgens vroeg op je best? Of ben je meer een avondmens? Bij Teleperformance werken we in ploegendiensten en kun je aangeven wanneer je het liefste aan de slag gaat. Vroege en late diensten afwisselen kan natuurlijk ook. Verder hebben we zowel fulltime als parttime vacatures, waardoor je je baan uitstekend kunt combineren met je gezin, een studie of andere werkzaamheden. Wij zijn heel flexibel!

Over ons
jobsite_peopleoftp_054

Wat zijn je doorgroeimogelijkheden?

Bij Teleperformance krijg je veel ruimte (en door ons betaalde trainingen) om jezelf te ontwikkelen. Met de ervaring die je opdoet bij onze commerciële afdeling, kun je bijvoorbeeld ook bij de afdeling tech support of social media aan de slag. Doorgroeien naar een functie als supervisor of zelfs naar Chief Operating Officer is eveneens mogelijk.

Wist je dat we ook vestigingen hebben in andere landen? Als het je leuk lijkt om buitenlandervaring op te doen, kun je bijvoorbeeld een tijdje op een zonnige bestemming aan de slag. Buitenlandervaring doet het sowieso goed op je CV. Teleperformance steunt jou in al je ambities!

Wat zijn je doorgroeimogelijkheden