Werken in het buitenland

Is Nederland voor jou te klein?

Wij geven je geen ongelijk. Als experts in klantcontact bieden wij grote bedrijven –vaak multinationals– de mogelijkheid om hun customer service, sales support of tech support aan ons uit te besteden. Op veel plekken bieden we dan ook klantcontact in meerdere talen. En daar kan jij van profiteren, want ook in onze buitenlandse contactcenters zijn we op zoek naar Nederlandse agenten.

Zullen we eens kijken wat je opties zijn?
Teleperformance kijkt zelf ook altijd over de grens. Dat verklaart hoe we tot een totaal van 300.000 medewerkers in wel 80 landen zijn gekomen!

In Suriname werken

Of je nu al in Suriname woont of er juist graag heen verhuist, Teleperformance Suriname biedt je een unieke kans. In de knusse hoofdstad Paramaribo verzorgen wij het klantcontact voor o.a. MediaMarkt en Samsung. Omdat we flink aan het uitbreiden zijn, zoeken we agenten, managers en andere stafleden.

Omdat je voor Nederlandse bedrijven het klantcontact verzorgt, mag je vroeg uit de veren vanwege het tijdverschil met Nederland.

Kom je vanuit Nederland naar Suriname? Wij ontzorgen jou door jouw ticket te boeken en te betalen. Ter plekke hebben wij een volledig uitgerust appartement voor je beschikbaar. Daarin vind je een compleet boodschappenpakket, waarmee je de eerste dagen doorkomt. Liever zelf je accommodatie regelen? Dan krijg je daar een vergoeding voor.

Een onboarding programma zorgt ervoor dat jouw administratieve zaken goed geregeld zijn. Jouw nieuwe collega’s zullen ervoor zorgen dat jij je onmiddellijk thuis voelt. Bekijk hier, op deze website, de vacatures in Suriname en solliciteer meteen.

Bekijk de mogelijkheden

Werken in andere landen

Met Nederlands als jouw moedertaal kun je ook terecht bij andere Teleperformance-vestigingen in het buitenland. In het Middellandse Zeegebied zijn bijvoorbeeld regelmatig vacatures voor Nederlanders. Je verdient er een salaris naar lokale maatstaven. En dankzij een relocation package kom je in een gespreid bedje terecht.

Hoe je die vacatures vindt? Ga naar de Teleperformance-site van het land van je keuze en gebruik het zoekwoord Dutch. Veel succes alvast!

Nog vragen?