Thuiswerken of hybride werken

Thuiswerken is de laatste jaren steeds populairder geworden en Teleperformance, de marktleider op het gebied van customer service, speelt hier perfect op in. Met een breed aanbod aan vacatures biedt Teleperformance jou de kans om hybride te werken. Vanuit huis en vanuit kantoor voor grote opdrachtgevers in diverse klantenservice rollen. Ontdek de mogelijkheden en geniet van de vele voordelen van het werken vanuit huis!

Jouw droombaan vanuit huis of kantoor

Zoek jij een parttime baan en wil je gedeeltelijk thuiswerken? Lees dan verder. Het aanbod aan huis thuiswerk vacatures bij Teleperformance bestaat uit verschillende banen waarbij je volledig thuiswerkt of waar hybride werken mogelijk is. Als klantenservice medewerker help je klanten met hun vragen en problemen. Solliciteer direct op de nieuwste vacatures en vind jouw leuke baan bij de ideale werkgever. Wacht niet langer en maak de stap naar een uitdagende klantenservice functie vanuit het comfort van je eigen huis!

thuiswerken

Waarom werken bij Teleperformance?

GMT_Icons_vector_October_2021-19

Fijne werkomgeving

Werken vanuit huis betekent dat je jouw eigen werkplek kunt inrichten en de reistijd naar kantoor bespaart. Je kunt tussendoor een wasje draaien of even ontspannen. Zo combineer je werk en privé op een prettige manier en geniet je van de voordelen van vanuit huis werken. Stel je voor, geen stress meer door files of vertragingen met het openbaar vervoer en meer tijd voor jezelf en je gezin!

GMT_Icons_vector_October_2021-94

Doorgroeimogelijkheden

Bij Teleperformance zijn er volop kansen om door te groeien. De werkgever investeert in jouw ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen. Zo kun je vanuit jouw hybride baan stappen maken in jouw carrière. Grijp deze kans om jezelf verder te ontwikkelen en bouw aan een succesvolle toekomst in de klantenservice branche!

GMT_Icons_vector_October_2021-59

TP Fun

TP Fun is een enthousiast team dat zich inzet om plezier op de werkvloer te bevorderen. Het team legt de focus op het versterken van onderlinge relaties door het organiseren van diverse uitjes en evenementen. Van teambuildingactiviteiten en sportieve uitdagingen tot gezellige borrels en feesten. TP Fun zorgt ervoor dat collega’s de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen en een hechte band op te bouwen!

GMT_Icons_vector_October_2021-53

Geen niveau eisen

Teleperformance heeft vacatures voor zowel fulltime als parttime medewerkers, zonder specifieke opleidingseisen. Ben je op zoek naar een bijbaan of een vaste baan? Bij Teleperformance vind je de perfecte hybride vacatures die aansluit bij jouw wensen. Laat je niet tegenhouden door je opleidingsniveau, want wij geloven in jouw talent en enthousiasme

GMT_Icons_vector_October_2021-57

Passende beloning

Thuiswerken wordt bij Teleperformance beloond met een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je inzet en prestaties worden gewaardeerd, waardoor je gemotiveerd blijft om het beste uit jezelf te halen. Wij zorgen ervoor dat je harde werk opgemerkt wordt en beloond wordt, zodat je met plezier en voldoening aan de slag blijft

GMT_Icons_vector_October_2021-22

Voordelige collectieve AZPAS basiszorgverzekering

Teleperformance biedt haar personeel een voordelige collectieve AZPAS basiszorgverzekering aan, waardoor je profiteert van aantrekkelijke kortingen op je zorgpremie. Zo blijf je gezond en bespaar je geld. Investeer in jezelf en je gezondheid, terwijl je geniet van de voordelen van een werkgever die om jou geeft!

thuiswerk vacatures

Werk voor bekende merken

Als klantenservice medewerker bij Teleperformance werk je voor grote opdrachtgevers en bekende merken, zoals Samsung, Bol.com, AHOLD, Ziggo, Zalando, Lidl en UPS Je vertegenwoordigt deze bedrijven en zorgt voor een optimale klantbeleving. Maak deel uit van een indrukwekkend netwerk en doe ervaring op die je verder zal brengen in jouw carrière!

Wij werken o.a. voor
logo-samsung
logo_bolcom
logo-zalando
logo-lidl
logo-albertheijn

De voordelen van werken op afstand

Onze vacatures  bieden je de mogelijkheid om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Je bespaart tijd en geld door geen woon-werkverkeer meer te hebben en kunt je werktijden flexibeler indelen. In een thuiskantoor heb je ook minder last van achtergrondgeluiden en gesprekken van collega’s. Hierdoor kun je je beter concentreren op je werk en ben je vaak productiever. Ervaar zelf hoe het is om in een prettige omgeving te werken en profiteer van de vele voordelen van thuiswerken.

thuiswerken in suriname

Sollicitatieproces

Wanneer je geïnteresseerd bent in een thuiswerk vacature bij Teleperformance, start je sollicitatieproces met het invullen van een online sollicitatieformulier. Afhankelijk van de vacature, vragen we je ook om jouw CV bij te voegen. Na het invullen van het formulier, onderga je een beoordeling om vast te stellen of je geschikt bent voor de desbetreffende rol. De recruiter stelt je vragen over je motivatie en beschikbaarheid. Bij een match nodigen we je uit voor een individueel sollicitatiegesprek.

Voor alle functies wordt geëvalueerd of de vaardigheden van de sollicitant overeenkomen met de functievereisten en of de minimale systeemvereisten worden gehaald. Het beoordelingsproces biedt ook de mogelijkheid om meer over je persoonlijkheid te weten te komen, wat de recruiter beter inzicht geeft in jou als potentiële kandidaat..

kantoor

Goed van start

Teleperformance zorgt ervoor dat je goed voorbereid van start gaat in je nieuwe hybride baan. Je ontvangt alle benodigde apparatuur om efficiënt te kunnen werken. Daarnaast krijg je uitgebreide training en begeleiding om jouw werk als klantenservicemedewerker succesvol uit te voeren. Wees gerust, want wij zullen er alles aan doen om jou op weg te helpen naar succes!

Ontdek de mogelijkheden

Ben je enthousiast geworden over de vele voordelen van hybride werken bij Teleperformance? En heb je een leuke vacature op het oog? Bekijk dan onze thuiswerk vacatures en solliciteer op de functie die het beste bij jou past. Of je nu op zoek bent naar fulltime of parttime werk, verschillende vacatures staan voor je klaar. Word onderdeel van ons team en ervaar zelf hoe het is om voor toonaangevende opdrachtgevers te werken. Solliciteer direct op een van de vacatures en ontdek de wereld van Teleperformance!

Vrouw - hoofdtelefoon