Zoetermeer (Orfeoschouw)

Teleperformance heeft in Zoetermeer twee vestigingen. Dat kan nog wel eens voor verwarring zorgen, dus let goed op waar je moet zijn! Op de Orfeoschouw (‘de Orfeo’ voor intimi) zijn we best trots, want vanaf deze locatie hier begonnen we verder te groeien in Nederland. Eerst breidden we uit naar de Ierlandlaan en later kwamen daar locaties in Nederland en Suriname bij.

Hoor jij binnenkort bij de Orfeo-trots?

Het zou natuurlijk heel tof zijn als je ons team op de Orfeo komt versterken. In ons gebouw vind je verschillende koffiecorners en een kantine met bedrijfsrestaurant. De sfeer is op alle 3 de verdiepingen even goed! We huisvesten hier ook best wel wat opdrachtgevers, waaronder MediaMarkt.

Wij werken alleen voor A-merken

Onze opdrachtgevers passen goed bij ons. Net als wij zijn zij A-merken. Ze staan ergens voor en, sterker nog, ze gáán ergens voor! Waar Teleperformance voor gaat? Voor een great workplace.

Bij Teleperformance verbind jij je aan grote merken. Kom jij ons team versterken?

Wij werken o.a. voor:

Zoetermeer houdt je bezig

Als je bij ons als klantenservice medewerker werkt, zit je heel dicht bij de leukste activiteiten. Wat ons betreft moet je voor uitstapjes met vrienden/collega’s echt in Zoetermeer zijn!

  • Je kunt er leuk shoppen in het stadshart
  • Watersporten bij Dutch Water Deams
  • Van de piste in SnowWorld (waar je een lekkere korting krijgt)

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is niet voor niets dat wij twee vestigingen hebben in Zoetermeer!

Neem contact met ons op

Orfeoschouw 70 || 2726 JH

Vragen over deze locatie?