Onze locaties

7 vestigingen in toffe steden

Maak kennis met onze vestigingen

Teleperformance is in 80 landen actief. Teleperformance Benelux werkt vooral vanuit Nederland aanwezig, met een offshore locatie in Suriname. Dus of je nu graag dicht bij jou in buurt werkt of liever de wijde wereld in trekt; het kan bij Teleperformance. Lees hier meer over onze verschillende locaties en klik door om de openstaande vacatures te zien.

Paramaribo

Surinamers en Nederlanders werken samen op deze tropische locatie. Geïnspireerd door de vriendelijke omgeving bieden wij zonnige customer service aan opdrachtgevers als MediaMarkt, Zalando en Samsung.

Ontdek Paramaribo

Maastricht

De vestiging in Maastricht is één van onze multilingual locaties – alhoewel we er ook vacatures hebben die uitsluitend Nederlandstalig zijn. Je komt in een gemixt gezelschap te werken, variërend van parttime werkende studenten tot fulltime professionals. Ook in hun vrije tijd trekken de collega’s graag met elkaar op, want Maastricht nodigt nu eenmaal uit tot gezelligheid.

Ontdek Maastricht

Tilburg

Recht tegenover het Centraal Station vind je Teleperformance Tilburg. Verdeeld over vier verdiepingen werken circa 300 mensen om de klanten van onze opdrachtgevers een positieve ervaring te bieden. Alle medewerkers hebben een eigen kluisje: ideaal voor wie op een skateboard naar het werk komt of na afloop gaat sporten. Een gezellig bedrijfsrestaurant en een lounge kantine met tafelvoetbal zorgen voor de juiste balans tussen werk en ontspanning.

Ontdek Tilburg
teleperformance tilburg

Utrecht

Zowel prettig voor ons als voor onze opdrachtgever: Teleperformance Utrecht en bol.com zitten recht tegenover elkaar. Dat werkt prettig samen. Als klantenservice-expert van bol.com sta je klanten te woord van de grootste webwinkel van Nederland. Ons state-of-the-art klantcontactcenter is de optimale springplank is voor een mooie carrière bij Teleperformance.

Ontdek Utrecht

Zoetermeer (Ierlandlaan)

Onze vestiging aan de Ierlandlaan in Zoetermeer wordt ook wel als het hoofdkantoor van Teleperformance Benelux beschouwd. Hier hebben de verschillende stafleden hun werkplek. Vanaf de Ierlandlaan verzorgen wij het klantcontact voor o.a. MediaMarkt en Ziggo. Met verschillende verdiepingen, een prachtig glazen dak, bankjes en planten, is dit een prettig gebouw dat persoonlijk contact aanmoedigt. Ook ná het werk heeft Zoetermeer genoeg te bieden: bijvoorbeeld shoppen in het stadshart, watersporten of indoor skiën.

Ontdek Zoetermeer

Zoetermeer (Orfeoschouw)

We zijn best trots op ‘de Orfeo’, zoals we deze locatie noemen. Van hieruit begonnen we onze uitbreiding in de Benelux. Dit is een knusse vestiging waarop we voor meerdere opdrachtgevers werken, waaronder Tele2, Grohe en Samsung. Deze variatie, aangevuld met de gezellige koffiecorners en bedrijfskantine, maken deze locatie in Zoetermeer tot een great workplace.

Ontdek Zoetermeer

Zwolle

In ons hypermoderne kantoor in Zwolle krijg je een comfortabele werkplek – hij is namelijk op alle manieren verstelbaar. Op maar drie minuten lopen van het station vind je onze locatie, waarin we het klantcontact voor onder andere Wehkamp en bol.com verzorgen. De relaxte sfeer en de inspirerende omgeving maken dit tot een prachtige basis voor een loopbaan bij Teleperformance.

Ontdek Zwolle

Thuiswerken

Eén van de belangrijkste locaties waar Teleperformance actief is, is bij onze medewerkers thuis. Want met een goede internetverbinding en in een afgesloten ruimte kun je nét zo goed een weergaloze klantenservice bieden. Je zult eens zien hoeveel jij uit je dag haalt als je geen reisafstand meer hebt! Bekijk de Teleperformance Nederland vacatures voor thuiswerkers.

Ontdek het thuiswerken
Wij werken o.a. voor: