Bijbaan in Suriname

Ben je op zoek naar bijbaan vacatures in Suriname? Een bijbaan is de ideale manier om, het woord zegt het al, een extra zakcentje bij te verdienen. Dat kan bijvoorbeeld naast je opleiding zijn, maar bij Teleperformance Suriname hoef je geen student te zijn om te solliciteren op bijbaan vacatures. Op deze pagina wordt het vacature aanbod bij Teleperformance uitgebreid beschreven. Lees dus vooral verder en laat je informeren over bijbaan vacatures. Voor een nieuwe baan bij Teleperformance Suriname is regelmatig een minimale opleiding vereist.

bijbaan in suriname

Welke bijbaantjes vind ik bij Teleperformance Suriname

Het aanbod aan bijbaan vacatures bij Teleperformance Suriname is erg groot. Zo vind je bij ons in Paramaribo een gezellige bijbaan in allerlei uiteenlopende branches. Teleperformance Suriname werkt met grote bedrijven zoals Ziggo, Bol.com en Wehkamp.

Daar kun jij onderdeel vanuit gaan maken, gaaf toch? Zoek jij bijvoorbeeld een leuke bijbaan als callcenter medewerker, werk je graag in de logistiek of wil je de detailhandel onderzoeken? Bij Teleperformance Suriname kan het allemaal. Houd dus goed onze website in de gaten. Daar verschijnen dagelijks nieuwe vacatures voor één ieder op het lijf geschreven.

Online werken als student

Tijdens de coronapandemie is het online werken een vast ritueel geworden. Bij Teleperformance Suriname zien we het gemak en de vele voordelen van online werken en daar gaan we, nu alles gelukkig weer zoals vanouds is, gewoon mee door. Bij Teleperformance Suriname bieden wij daarom een variërend aanbod aan online bijbaan vacature(s) aan. Ideaal toch?

Vraag het ons
Talent Acquisition team

Kun je in onze vacaturebank niet het juiste aantal uur vinden? Geen probleem, gelukkig hebben we met ons Talent Acquisition team een oplossing gevonden. Hoe je solliciteert op een bijbaan vacature in Suriname? Neem contact op met het Talent Acquisition Team. Dit ambitieuze team vol met ervaring helpt je, met kennis van allerlei specifieke informatie, graag aan een nieuwe baan die jou op het lijf geschreven is.

weekendwerk of avondwerk is mogelijk met jouw bijbaan in suriname

Weekendwerk of juist in de avond

De bijbaan vacatures bij Teleperformance Suriname zijn erg flexibel. Na een week hard studeren op zaterdag, lekker bijverdienen met jouw ideale bijbaan? Don’t look further. Teleperformance heeft tal van weekend vacatures in Suriname voor je online staan. Sterker nog, de arbeidsvoorwaarden in het weekend kunnen voor sommige functies nog beter uitpakken dan op reguliere weekdagen.

Of wil je die welverdiende weekenddagen juist gebruiken om uit te rusten en ben je op zoek naar avondwerk? No problemo! Teleperformance werkt met veel bedrijven die 24/7 bereikbaar zijn. Avondwerk wordt daar dus erg gewaardeerd en jij kan dan ook van grote waarde zijn. Bekijk onze vacatures en kies jouw favoriete tijdslot.

Werken voor verschillende bedrijven

Wij zijn bij Teleperformance bevoorrecht dat we mogen werken voor verschillende, grote bedrijven in Suriname. Zo mogen wij Bol.com, IKEA, Vodafone/Ziggo en UPS rekenen tot onze opdrachtgevers. Onze medewerkers vervullen de vacatures die deze opdrachtgevers bij ons uit hebben staan. Deze opdrachtgevers krijgen dagelijks tal van vragen van klanten. Het is dan aan onze professionals de taak om de klant vriendelijk te woord te staan terwijl er gezocht wordt naar een oplossing.

Over Teleperformance

Teleperformance is 42 jaar geleden opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een ware wereldwijde marktleider op het gebied van customer service. In meer dan 75 landen over de gehele wereld is ons van oorsprong Franse bedrijf actief. En dus ook in Suriname.

In Paramaribo is Teleperformance sinds een aantal jaar met twee kantoren gevestigd. Deze kantoren zijn voorzien van hypermoderne apparatuur en comfortabele werkplekken. Het contact met jouw collega’s binnen Teleperformance is heel laagdrempelig. We omschrijven de sfeer binnen onze kantoren dan ook als zeer hecht. We doen er middels borrels en evenementen alles aan om deze familiaire sfeer te behouden.

over teleperformance

Groei door

Een leuke bijbaan is fijn, maar hoe tof zou het zijn als we je voorzien van trainingen om jezelf nog verder door te ontwikkelen? Bij Teleperformance staat de ontwikkeling van onze medewerkers namelijk zeer hoog in het vaandel. Wanneer jij groeit, groeien wij mee. En vice versa. We ontwikkelen onze medewerkers niet enkel op kennis. We vinden vaardigheden, de houding naar klanten en zelfreflectie minsten zo belangrijk.

De trainingen worden door Teleperformance gefaciliteerd. Het enige wat jij hoeft te doen is een leergierige houding aannemen. Want wie wil zichzelf nou niet ontwikkelen tijdens zijn of haar bijbaan. Benieuwd naar alle trainingen die wij faciliteren? Klik dan hier en laat je verbazen. Leuk feitje: Wist je dat de CEO van Teleperformance begonnen is op de klantenservice afdeling?

#TP Family

De interne bedrijfscultuur vinden we bij Teleperformance erg belangrijk. Iedereen binnen Teleperformance moet zich op zijn of haar plek voelen, daar maken we ons intern hard voor. De samenwerking met jouw collega’s is de bouwsteen tot het samen behalen van grote successen. Elkaar helpen, gunnen, steunen, tips geven wanneer dat nodig is. Ben jij een echte teamspeler? Twijfel niet en solliciteer vandaag nog op jouw favoriete vacature.

Wist je dat je bij Teleperformance al kan solliciteren op de leukste bijbanen zonder relevante werkervaring of opleidingen. Wij faciliteren bijbanen voor iedereen. Wij vragen enkel of een gemotiveerde houding en de wil om jezelf te ontwikkelen. Solliciteer op die ene vacature waar jij een goed gevoel bij hebt, en hopelijk kunnen we jou op korte termijn welkom heten in onze #TP Family. Tot snel!

Onze cultuur
great place to work

Great place to work

Teleperformance Suriname begon in 2015 als kleine vestiging op Paramaribo. Inmiddels zijn er 400 Teleperformance medewerkers actief op Paramaribo, verspreid over twee kantoren. Het feit dat we hard groeien en steeds groter worden, neemt niet weg dat ons bedrijf nog altijd aanvoelt als een familie. In ons Zuid-Amerikaanse land, vol met verschillende culturen binnen onze bevolking (onder meer Surinamers, Nederlanders en Belgen), zien wij iedereen als gelijkgestemden. Binnen onze kantoren is de officiële voertaal Nederlands.

Onze afdelingen

Dat Teleperformance Suriname een veelzijdig bedrijf is, was je hopelijk al opgevallen. Er staan bij ons in Suriname altijd vacatures open en deze zijn verspreid over verschillende afdelingen. Onze grootste afdeling is de customer service. Als medewerker van de customer service is het jouw missie om problemen, aangedragen door consumenten en klanten, op te lossen. Dit doe je via telefoon, chat, WhatsApp, social media en e-mail. Zorgen voor een prettige en positieve ervaring is jouw uitdaging. Verder biedt Teleperformance plaats aan afdelingen zoals social media, het management team, client operations, talent acquisition, talent development, workforce management en nog veel meer diverse afdelingen.

Bekijk afdelingen

Solliciteer direct

Ben jij op zoek naar die ene bijbaan die jou op het lijf geschreven is? Die bijbaan waar je lekker kan bijverdienen terwijl je de leuke en leerzame ervaringen op doet? Ga voor die sollicitatie op de baan die bij jou past. Bij Teleperformance vind je de nieuwste vacatures en kun je direct solliciteren.